Здравейте,
Няколко години съм обмислял закупуване на хубава пушка, но нещата винаги са забивали: "Как да обясня на жената че това струва 1000-2000 лв". До преди няколко дена, когато чух: "Искам Унчестър". След известно време преговори (Истинската пушка няма как) се спряхме на въздушна пушка и по точно на Sumatra 2500 пушките, в 5.5мм. Ще стреляме по мишени.
Това от което имам нужда е малко помощ в смятането и избирането на другите разходи покрай пушката:
И един въпрос за самата пушка - до колкото видях има нормална и карабина. Това как се отразява на точността и разхода на въздух?
И последно, има ли други Lever Action PCP пушки, аз търсих но не намерих. Това по скоро ми е от любопитство?
Благодаря
Няколко години съм обмислял закупуване на хубава пушка, но нещата винаги са забивали: "Как да обясня на жената че това струва 1000-2000 лв". До преди няколко дена, когато чух: "Искам Унчестър". След известно време преговори (Истинската пушка няма как) се спряхме на въздушна пушка и по точно на Sumatra 2500 пушките, в 5.5мм. Ще стреляме по мишени.
Това от което имам нужда е малко помощ в смятането и избирането на другите разходи покрай пушката:
- Помпа?
- Гледах няколко различни от Хатсан за около 260лв до 4-то поколение Хил за около 800лв?
- До колко ми трябва допълнителен влагоуловител за помпата.
- Помпата има ли нужда от първоначална подръжка/ремонт?
- Първичен ремонт?
- До сега съм имал 2 airsoft пушки и в двата случая винаги са минавали през някой който да ги отвори, провери уплътнения и основни части, смаже и сглоби отново пушката. Необходимо ли е нещо подобно?
- Проектили?
- Тук по-скоро е има ли проектили които да трябва да се избягват?
- И за по-далечното бъдеще:
- Оптика - бих предпочел да не е много скъпа, но да е здрава. За момента си представяме мишени на 50 метра, но ако пушката има възможност за повече и на повече бихме стреляли.
- Тунинг - Тук имам съвсем бледи идеи, но си представям за да е по-точна и да хаби по-малко въздух
И един въпрос за самата пушка - до колкото видях има нормална и карабина. Това как се отразява на точността и разхода на въздух?
И последно, има ли други Lever Action PCP пушки, аз търсих но не намерих. Това по скоро ми е от любопитство?
Благодаря