Регионална среща/състезание по ФТ в град София - 28 март 2009 г.

DANNY

Редовен Потребител
;) ;) ;) ;) ;)
Това с карането до края и връщането 1,1/2км ме изкефи......
....завиваш болта до скъсване и връщаш полувин оборот назад...

и ние със "сър Джон" ще сме там от рано, неговата кола е GOLF 2 тъмно син
 

Termina4

Потребител
За съжаление аз отпадам :'( Пожелавам на всички колеги хубаво време и незабравими емоции :rambo:
 

DANNY

Редовен Потребител
Някой ако е ходил тия дни горе, нека да каже, как е терена? Имали още сняг по тревата? Кално ли е? ???
 

Бочко

Редовен Потребител
ФТКС
В четвъртък имаше малко останал сняг, но сега едва ли има и помен от него. Кал на поляната няма. Единствено мочурището, което е на около 25-30м от асфалта посока мястото за провеждане на състезанието.
Пожелавам успех на всички участници ^-^
 

rivan

Редовен Потребител
За съжаление моето участие също се провали в последния момент :sorry:.Завиждам на всички участници за прекрасното време и изживяване и им пожелавам успешно представяне в :rambo: и :cheers:
 
A

Anonymous

Гост
Преди малко приключи и третото издание на Регионална среща/състезание по ФТ в град София.

Резултатите:

ФТ ПЦП - свободен клас

Във финала участваха шест човека, окончателното класиране е:

1. fatalen - Air Arms EV2 - 33 точки
2. rashko - Evanix - 31 точки
3. milen.m - Air Arms S400 - 31 точки
4. simogg - CZ S200 - 30 точки
5. s73r01d - BAM 50 -26 точки
6. mira_bis - Air Arms S400 - 24 точки

Останалите участници:

7. vsemionov - 12 точки
8. sir John - 10 точки
9. братушка - 9 точки
10. mmst - 6 точки
11. dinkata - 4 точки
12. andi - 3 точки

ФТ клас ПЦП международен 16 дж.

1.simogg - 18 точки
2. fatalen - 17 точки
3. cdman -16 точки
4. milen.m - 13 точки
5. sir John - 8 точки

ФТ клас ПП

1. bor1968 - 12 т.
2. juli1888 - 10 т.
3. братушка - 7 т.

4. ininia - 7 т.
5. mmst - 5 т.
6. dinkata - 4 т.
7. vankata 09 - 4 т.
8. mitaka101 -3 т.
9. stefan 98 - 1 т.
10. civilian - 1 т.

Поздравления на победителите, на всички останали - повече късмет следващия път.

И още нещо:
В резултат на вече третата регионална среща, у мен се оформя едно убеждение, а именно, че е по-добре тези срещи да се провеждат с преспиване, като за целта се наема някаква хижа или нещо от сорта, за да може състезанието да се проведе без бързането и напрежението, което съпровождаше досегашните срещи, и да могат хората да се видят и да си поговорят на спокойствие. Това е една препоръка към колегите, които се наемат да организират следващата регионална среща. Не е задължително това да е в София, всяко място в радиус от 100-150 км. би свършило работа.

Надявам се скоро да има и линкове към снимки от състезанието.
 
A

Anonymous

Гост
Честито на победителите. Наградният фонд какво включваше ? Хубаво сте се сетили ,срещите да са с преспиване,ама още по-хубаво става когато са и с препиване. Пуснете малко снимки от мероприятието . :) ;)
 

dinkata

Редовен Потребител
milen.m постни останалите резултати от ПП да видим кой как се е представил дали съм последен :lol: ;) (ако е възможно де)
 

bor1968

Потребител
Аз искам да благодаря на всички участници и най-вече на организаторите и спонсорите :cheers: за средствата и труда, който са отделили, за да си направим кефа всички ние :bravo: :bravo: :bravo:. Всичко беше супер, но не остана време за :cheers: за да бъде удоволствието пълно.
От името на Монтанската група, благодаря и на Акраба за изработката на тениските с логата :cheers:. Сори, че не можах да почерпя/имах желание и възможност, но нямаше време/ На следващото мероприятие /най-вероятно в Русе/ ще отделим време и за тази част ^-^
:cheers:
 
A

Anonymous

Гост
поради ограниченията във 'свободния клас' ПЦП до 60J и липсата на по-слаба пушка днес проведохме 1 състезание на открито стралбище където се съревновавахме в 'свободния клас' над 70J на 25, 50, 75 и 100м. Надявам се скоро да се уредя с 16j пушка 4.5 за следващата среща за да мога да стрелям с вас :'( :cheers:
 

rashko

Редовен Потребител
Страхотно си изкарах ^-^Еваникса не ме опозори,малко ме е жарнало слънцето и за това отивам да ме намажат каките от ерос шоу с мехлем :crazy: :-*
 

BAD TORO

Модератор
ФТКС
Страхотно си прекарахме! Този път времето беше с нас.Подухваше и ветрец, който позатрудни стрелбата, но помогна да се поизпечем.Единствено не ни остана време за веселата част :cheers:
Благодарности на организатора, спонсорите и участниците.
 
A

Anonymous

Гост
Всичко беше организирано много добре :yes:,благодарско на оргазизаторите :bravo:,на спонсорите :bravo:,и на всички присъствали колеги за добре прекарания ден, :bravo: :bravo: :bravo:за всичко и най - вече на времето.Неприсъствалите могат само да съжаляват :exclaim: :exclaim: :exclaim:
 

DANNY

Редовен Потребител
rashko написа:
Страхотно си изкарах ^-^Еваникса не ме опозори,малко ме е жарнало слънцето и за това отивам да ме намажат каките от ерос шоу с мехлем :crazy: :-*

Пусни снимки от шоуто!
Миналата година имаше какво да се види :crazy:
Тя ще пропусна :-[
 

братушка

Редовен Потребител
Благодаря на всички положили усилия състезанието да се състои: организатори, спонсори, доброволни помощници и самите участници.

Дано да има повече подобни прояви.

Искам отделно да поздравя Иван-ininia. Човекът толкова се притесняваше дали да участва въобще и с първото си участие стигна до надстрелване за призово място.
Той е много добър пример за съмняващи се: стига сте се стягали - елате и се забавлявайте с нас. Пък кой знае - може и да не сте толкова зле, колкото мислите за себе си. Едно обаче е сигурно: колебанията ви ви лишават от едно страхотно преживяване.
 
Нагоре