Vanses
Потребител
Здравейте отново!
Откакто взех пушчицата (Gamo Roadster), жена ми почна да се зарибява да стреля и тя
Взех я миналата седмица с мен да стреляме по бутилки и разни други предмети и сега е много запалена, иска и тя пушка. Проблемът е, че не успява да зарежда сама (с 2 ръце успява някак си, но пушката трябва да е застопорена някъде и с две думи - не става).
Имам една стара китайка от най евтините - нея я зарежда, но пък пушката не става.
Някой ако се е сблъсквал с такъв случай - да помага.
Бюджета е 400 лв. Най - вероятно кал. 4.5
Ще се стреля на около 30 м най много. Условието е да е точна, да може да чупи бутилки и буркани
) и да е достатъчно мека да може булката да си я зарежда сама. Щото на въпросния излет аз почти не можах да стрелям, а само зареждах и й давах на нея. Другото интересно е , че за опора ползвахме един статив (триножник) за камера или фото апарат и става перфектно, понеже жената ако трябваше и да удържа тежестта на пушката - нито една мишена нямаше да свали.
Откакто взех пушчицата (Gamo Roadster), жена ми почна да се зарибява да стреля и тя
Взех я миналата седмица с мен да стреляме по бутилки и разни други предмети и сега е много запалена, иска и тя пушка. Проблемът е, че не успява да зарежда сама (с 2 ръце успява някак си, но пушката трябва да е застопорена някъде и с две думи - не става).
Имам една стара китайка от най евтините - нея я зарежда, но пък пушката не става.
Някой ако се е сблъсквал с такъв случай - да помага.
Бюджета е 400 лв. Най - вероятно кал. 4.5
Ще се стреля на около 30 м най много. Условието е да е точна, да може да чупи бутилки и буркани