Приятелско надстрелване - следете за дата и място

Може да ползваш тази стойка/стенд, или както там го нарича търговеца за каквото си искаш.
Бат Ники е малко с "професионално" изкривяване, добронамерен обаче, както винаги.
По правилата за БР, такива рестове/стойки/стендове със свързани предна и задна упора не се допускат на състезания.
Та далечната му насока е, да не свикваш със стрелбата от такова "устройство", ако смяташ да участваш в БР.
Пак казвам, добронамерен съвет от негова страна.
Опита му позволява такива.....

Може да ползваш тази стойка/стенд, или както там го нарича търговеца за каквото си искаш.
Това е.Колегата никъде не е писал,че ще стреля бенчрест.Стреля му се от това приспособление и не му се слива с пушката.Аз не обичам да стрелям от двуноги,торбички,чувалчета,самунчета,еле пък от маса.И не ползвам в 99%.

Благодаря за изчерпателния отговор Peko, разбрах те напълно! Аз използвах онзи ден тази стойка, която Васко много любезно ми предложи да ползвам за да прострелям бързо две пушки, които бях помъкнал с мен. На мен ми помогна изключително много, както и стана много много бързо прострелката от тази стойка, затова си и купих такава (струват нищо пари и не губя нищо да имам такава). Изобщо не възнамерявам да стрелям от такава, но също така и БР не е за мен, просто казвам :)
Пак казвам и моля да бъда разбран правилно, не се заяждах, а питах въпроси. Благодаря отново!

Ето колега.

Добра вечер на всички! Утре с Васко ще отскочим до кариерата преди Радомир и ще се радвам пак да се съберем бодра, стегната дружинка :) малко след 11 часа сме там.

• Харесвам
Reactions: NME
Добра вечер на всички! Утре с Васко ще отскочим до кариерата преди Радомир и ще се радвам пак да се съберем бодра, стегната дружинка :) малко след 11 часа сме там.
Колега, похвално че се организирате да стреляте с колеги, но все пак нека това се осъществява в регионалната група,тук се организират мероприятия на национално ниво.

Back
Нагоре