Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забележка: This feature may not be available in some browsers.
Селскостопанските летища на с.Борисово и с .Щръклево.С
Може ли да споделиш тия места. Благодаря![]()
Ники, голямо благодаря приятелю. Мястото е повече от страхотно за нуждите. Подготвена е сигнализираща лента и табели с надпис,,Внимание стреля се '' която допълнително да допринесе за спокойното провеждане на мероприятието. Тъй като никой не е заявил все още дата за присъствие,аз откривам листата с предложение за дата 12.07 , не за друго,ами по-рано да се случи сбирката.View attachment 125847View attachment 125848View attachment 125849View attachment 125850View attachment 125851View attachment 125852View attachment 125853View attachment 125854View attachment 125855
Около 50 метра след табелата за начало на Равнец,се свива в дясно. Това е първата пресечка. До пистата води 1.3 км асвалтов път. За любителите на "зеленото" има ливади с не повече от педя трева.
Обаче аз знам защо не го искаш на мероприятието.Не се чувствай длъжен да присъстваш колега, то и без това нищо кой знае какво не се случва на тези мероприятия,някви смотани хора само идват и дрънкат врели некипели,така че....... Нищо не изстърваш.
Що бе? Притесняваш се като дойде с лъка ли?Искам да помоля админа да ми даде власт в този момент![]()
Мишените няма ли да са в нивата? Там поне могат да се забиват.Аз ще дойда също. Единственото, което ме притеснява е, че няма да мога да си направя стойка, която да стои на бетона, без да се забива. На почивка съм и директно петък вечерта тръгвам за Бургас. С Петьо си говорихме да се вземе перфоратор на батерии на пробием някоя друга дупка в земята, за да сложим мишените.