Приложения за мобилни телефони

Без значение кой е региона,бутона се активира при започване на разговора. Поне при мен е така.

Без значение кой е региона,бутона се активира при започване на разговора. Поне при мен е така.
Не трябва да се сменя РОМ-а с такъв на друга държава или оператор а само CSC кода. В тези държави не е забранено записването на разговори. Това при повечето марки и модели става много лесно, само с натискане на определени бутони от dialer-а , но има такива които изискват специализиран софтуер. С моя например се борих повече от година, не че не го бях направил и по друг начин, но исках да му извадя фабричния рекордер скрит от CSC кода, за да записва чисто в двете посоки и стана само с Виетнам, с другите държави не искаше. Така че пробвай ги всички и може да уцелиш. Има и такива, които си искат допълнителен рекордер който да подкара записа автоматично а не да го стартираш ръчно, ала вече има толкова много модели че и към рекордерите някои са капризни и трябва да се уцели правилния. А бе играчка си е. Виж, ако се рутне, можеш да си правиш гъргара с устройството, тогава всичко което не може с оригинален къстъм ром пада.

Аз записвам разговори в които има информация която ми е нужна. И вместо да си водя записки,просто записвам разговора.

Текна ми мисъл в посока замаяна на сузуки витара1,6 моно с Toyota Land Cruiser 2.4TD
А какво му е на Сузукито, че да го сменяш с Land Cruiser? Аз ползвам такова, когато ходим за риба из пресечен терен и си върши работата перфектно, като за бюджетен вседеход. Говоря за късата база. Точно с 1,6 моно, на газ - кеф за малко пари. През тънки дръвчета, всякакви храсти и коловози от триоски, си минава...
П.С. Ей това приложение ползвам за калкулатор: Bullet energy calcilator

За тези които използват MOD или PRO приложения изтеглени от трета страна а не от Google Play Store, поставям три сайта, които правят статичен анализ на приложения за андроид. Преди да бъде инсталирано на телефон, задължително тествам и в трите, като резултатите от анализите ги хвърлям на AI да ги анализира и ако няма зараза или заплаха едва тогава инсталирам.

Back
Нагоре