Препоръчайте мощна въздушна пушка

zack

Потребител
Привет,
Търся си мощна въздушна пушка, с която да си стрелям за удоволствие. Нещо около и над 100J.
Преди Коледа си търсих карабина Weihrauch HW 60J в калибър .22 Long Rifle,
ама се оказа, че в България не можеш да купиш нищо читаво без поръчка,
та взех една карабина .223 Remington, да не ми изтече разрешителното.

Тъй де, ама проблемът продължава да стои и все още искам нещо, с което да си пуцам(с .223 или .308 пуцането не е от най-евтините)
Т.е. търся си някое PCP до около 2000 лева, като по спомени от преди 10 години
съм се насочил към Evanix, но се надявам вие да ми кажете, дали не е по-добре да взема нещо друго?

И да не забравя, търся нещо подобно на BLIZZARD S10. Външния вид на пушката за мен е религия :D

Благодаря предварително!

Gadnqra

Редовен Потребител
Малко са пушките 100+ джаула, които ще отговорят на изискванията ти. Еваникс Близард не е от тях. Той е около 60 джаула. Може би Суматра или АР-6. Може и Кондор. Може би и Хатсан Херкулес. Не се сещам за друго в 5.5 и 6.35.

dberov

Редовен Потребител
.....търся нещо подобно на BLIZZARD S10. Външния вид на пушката за мен е религия

От горе изброените пушки само EVANIX AR 6 отговаря на изискването и за визия доближаваща тази на BLIZZARD S10.

ar6s1.jpg

Последна промяна:

zack

Потребител
Благодаря ви! Днес цял ден разглеждам и чета и в крайна сметка май пак клоня към Weihrauch :D
От малък съм силно привързан към немското производство - оръжия от карабини до ножове :rambo:

Лошото е, че както и с .22 lr/wmr, така и с PCP-тата Weihrauch ще трябва да чакам месеци :wall: поне така чета?

Наистина ли е толкова зле положението с вноса на Weihrauch в България? Карабините са ясни, ама въздухарките?

Гледах и цените на Evanix AR 6 - ами не, благодаря. Избирам немското. Стига да има как да го купя??? :cheers:

оги-пз

Редовен Потребител
Влез в обявите на форума.
Има един рейнджър на метан докарва 100дж.но е в 22кал. моя бивша пушка е и е много точна в тези джаули на метан прави 30изтрела.
Другата е суматра 6.35мм тя е по мощтна, но за сметка на точността, а и цената е по евтина.
Рейнджъра ще ти донесе удоволствието което очакваш.

Нагоре