Препоръка за първа въздушна пушка

Johny

Новодошъл
Здравейте,както се разбира от заглавието,интересувам се да си взема въздушна пушка на цена до 300-350 лева за разпускане(стрелба по мишена и по възможност далечна стрелба).В момента съм се насочил към Gamo big cat 1250 5.5мм , но бих желал да чуя и други мнения,ако има нещо по-добро за подобна сума.Ако има собственици на този модел,моля да споделят плюсове и минуси.
Благодаря за отделеното време.

redsox

Редовен Потребител
Копирам ти част от мой пост в темата за Гамо
“Първата ми ВП беше Гамо биг КАТ 1250 5.5. Не беше лоша, но ме дразнеше факта че няма механични и трябваше само да се ползва с оптика. Пружината се счупи след около 1000-1500 изстрела. Сложих нова пружина и продадох пушката. За групи не съм стрелял, но до към 20-22 метра целех клечка за уши. ”
Не е лоша пушката, но не е нещо особено. Вдига шум. Ако имаш съседи може да е проблем. Задължителна оптика за нея. Липсата на механични мерни прибори при пружинна пушка е минус. Поне според мен. В твоя ценови диапазон, каквото и да вземеш все ще има недостатък някакъв. Така че си занижи очакванията (В случай че са високи) или качи бюджета. аз си мислех навремето че ще ударя кьоравото, ама не.
Успех и късмет!

Proxynet

Новодошъл
Здравейте колеги
Изкам малко помощ коя од двете пушки да си взема:
DIANA 350 MAGNUM 5.5mm 1030лв или DIANA 350 N TEC MAGNUM PREMIUM 5.5mm 855 лв и двете ми харесват но незнам коя да избера ще съм ви благодарен за съвет.
Благодъря

dberov

Редовен Потребител
Здравейте колеги
Изкам малко помощ коя од двете пушки да си взема:
DIANA 350 MAGNUM 5.5mm 1030лв или DIANA 350 N TEC MAGNUM PREMIUM 5.5mm 855 лв и двете ми харесват но незнам коя да избера ще съм ви благодарен за съвет.
Благодъря
Здравей, най-добре си отвори нова тема и премести това запитване там, иначе тук ще стане мешена скара, като почнат да се дават съвети на двама едновременно.

didarai

Редовен Потребител
Има подобни питания няколко , даже точно за гамота . Потърси и прочети . Иначе така като гледам , на колегите им е омръзнало да повтарят едно и също .
Т.е. ...Комета 400 .

Нагоре