Полиамиди,тефлон , полиуретан. Кое за какво и къде? Маншети, клапани, О-пръстени

A

Anonymous

Гост
АЗ си купих силиконова смазка на БАЛИСТОЛ от Сотис.Струва 7.50 и много я хвалиха,а колко е качествена немога да ти кажа.Незнам за какво ти трябва.Има хубави немски и италиански спрейове на силиконова основа/антиперла/които се използват за телоподаващи заваръчни устройства. :yes:
 

MAD MAX

Модератор
Модераторски Екип
Трябва ми за смазване след почистване на редуктора на Вайха.
 
A

Anonymous

Гост
Предполагам че тази на БАЛИСТОЛ трябва да свърши работа,а със сигурност има и други марки.
 

sir John

Редовен Потребител
ФТКС

Termina4

Потребител
много съм доволен от силиконовата смазка на Гамо струва около 5 лева и ми върши идеална работа за смазване на почистената ми помпа
 

Kachika

Потребител
MAD MAX написа:
Някой да знае откъде мога да си купя качествена силиконова смазка?! ???
Макси ако ти трябва силиконова паста за o пpъстени подложени на високо налягане купих си го от момшията под нас на компресорите едно флаконче около 150 мл за 13 лв
 
A

Anonymous

Гост
Re: Полиамиди,тефлон , полиуретан. Кое за какв&#108

Здравейте приятели  ;) ,
Утре по план график имам едно ходене до фирма "Микромакс" във Варна за да ми направят маншети за хатсаните мод. 80 и мод.125 . След обаждане по телефона разбрах, че имат около 10-ина програми за маншети за въздушни пушки, но не знаят за какви модели са. Моля сайперистите които са правили маншети за пушките си и им знаят номерата да ми напишат Лично съобщение ( да не разводняваме темата ), така ще мога да ги събера и да ги обнародвам във форума, а и да ги занеса на Микромакс та да може да се поръчва без да се праща стария маншет ( само като се цитира модела на пушката ).  ;)
 
A

Anonymous

Гост
R14 MMP4 1293.3

Това е за гамо 1250,правил съм го за 125цата,но трябва да се преправи с болтово захващане за буталото.
 
A

Anonymous

Гост
Re: Полиамиди,тефлон , полиуретан. Кое за каквl

Другата седмица ще обнародвам събраната информация със всички чертежи и номера на маншети за възд. пушки, които същестуват в микромакс. И тогава само да има някой който си е познал маншета и не ми е писал за какво пушкало е :exclaim: :crazy:
 

scandalo

Редовен Потребител
ФТКС
Със сигурност ще ти направят.Само си даваш размерите и си готов,но може да ти излезе скъпичко от порядъка на 40 50лв ако е първа бройка с тези размери.
 

st_beer

Редовен Потребител
lifestyles написа:
чудя се за моята пушка Norica maveric gold ще направят ли там или някои да знае от каде може да се поръча или да стане от нещо друго
Мисля че това ще е маншета за твоята пушка Маншет за Meteor AR 1000 Magnum: R14 MMP4-1295 с червено е номера под който се води там в завода където ги изработват. До колкото знам метеора е копие точно на тази пушка. В началото на темата съм пуснал адресите на фирмата и съответно седалища по градовете с телефони и всичко. В първия пост има и карта къде точно се намира във Варна.Има и снимки на маншетите визуално да се убедиш дали прилича на него. Размери не съм свалял от маншета но имам такъв под ръка ако се наложи ще го направя.Ако е същия такъв като на метеора цената ще ти 5.70 лв мисля че беше като го поръчвахме. Ако обаче ти правят нова програма за маншет тогава става скъп както е писал колегата scandalo.
 
A

Anonymous

Гост
Ето я събраната информация от Микромакс.
Това са само чертежите на маншетите, без информация кой маншет на кой модел пасва.
Номерата за съответните модели ще добавя във същия пост след няколко дни - като се надявам дотогава да получа още информация от "пневмоболните" затова кой маншет за коя пушка е.
Айде, и пишете ЛС :cheers:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=337970
 
A

Anonymous

Гост
Добре си си поиграл, информативно е, но да беше добавил някъде и кой за каква пушка е.
Не че ако някой е на зор, няма да може да си измери маншета.
От друга страна, щом е опрял до правене по поръчка, значи няма резерва, а неговия не става за нищо (и измерените по него размери може да не са точни).
 
A

Anonymous

Гост
Re: Полиамиди,тефлон , полиуретан. Кое за какв&#108

Имам такава информация за някой маншети , но ще изчакам няколко дни още , за да е максимално пълна.

В микромакс не знаят за какъв модел са, никой не им е казвал до сега. Аз съм поел ангажимента да ги информирам за да си поръчват хората направо по модел на пушката. Но за целта ми трябва и Вашата помощ - Нали не мислите че имам Всички Въздушни Пушки на света. Пак апелирам - пишете който си познае маншета.

Моля модераторите да изтрият този пост след един два дни  - да не раводняваме.
 
A

Anonymous

Гост
Re: Полиамиди,тефлон , полиуретан. Кое за каквl

Pezi_80 написа:
В микромакс не знаят за какъв модел са, никой не им е казвал до сега.

В Микромакс и да им кажеш за каква пушка е, казват че не ги интересува.Интересува ги номера на продукта.Поне с мен беше така.Правил съм 3 различни там,единия за голямото гамо,другия за метеор ар 1000 и третия за В3-1.
 
A

Anonymous

Гост
ами колега аз съм от свищов далечко ми е варна,но пък няма проблеми да отида до там но някак си неми се дава 50 левчета за маншет а този дето казваш от метеора едвали ще стане жалко че няма как да пробвам :(
 

luft9waffe

Редовен Потребител
lifestyles написа:
ами колега аз съм от свищов далечко ми е варна,но пък няма проблеми да отида до там но някак си неми се дава 50 левчета за маншет а този дето казваш от метеора едвали ще стане жалко че няма как да пробвам :(
изчакай пеци80 да пусне номерата на маншетите със съответния модел пушка.измери си оригиналния и виж дали размерите съвпадат с този правен за ар1000.ако всичко е ок , си го поръчваш в русе в магазина на микромакс.наистина ще го направят във варна,но ще го получиш до 1-2дни в русе.все пак метеорът е копие на норика.
 
Нагоре