Пловдивска група

• Автор на темата Автор на темата Anonymous
  • Начална Дата Начална Дата
Да не пропусна.Преди година-две, поради промени и преустройства покрай ЖП линията,мястото за стрелба бе леко променено.Измести се с 300-400 метра по-настрани.Надявам се да се ориентираш,но най-добре е някой от групата да те насочи!

Намерих снимките на локацията. Всяка събота ли се събирате и към колко часа?
Събота ,неделя или пък и двата дни ще ходя да стрелям.Ако ми изпратиш телефон на Вайбър,мога да ти се обадя.0877767300

Колега,ако разбереш някой да продава,кажи ми,за да си поръчам и аз един! На първа степен е търпимо,но на втора и трета плющи доста силно и се чува надалеч.

С колегата Valcho се намерихме в една ФБ група за Зораки. Сподели ми, че се е случва пистолетът да изпусне въздух. Насочих го към Форума и пловдивската група за да се свърже с някой от града и да го измерят с хронограф и да се види дали не изпуска и само от стоене. Ще е добре ако някой колега с хроно и свободно време да му помогне за това.

Почне ли да изпуска въздух,скоростите вече не са така стабилни и постоянни,появяват се и отриви по мишената...При това положение обикновено се налага смяна на помпичката.В Заримекс ,преди 4-5 години ,тази услуга струваше 80 лв.

Сетих за теб, говорили сме за твоя пистолет, и се надявах да вземеш отношение. Лошото е, че пистолетът на колегата е почти нов.

Здравей,приятелю,
За съжаление,нямам хронограф и не мога да бъда полезен на колегата!
А пищовът никак не е лош и си струва!

Здравейте.
Търся човек , който се занимава с ремонти и потдръжка .
Бихте ли ми препоръчали ?

Колега,позвъни на тел 0884879753,за да получиш насоки.
Ако си от Пловдив,или областта,можеш да изпратиш телефон.номер и да се включиш в местната вайбър група по пневматика.Там колегите също могат да ти дадат ценни съвети.

Последна промяна:
Колега,позвъни на тел 0884879753,за да получиш насоки.
Ако си от Пловдив,или областта,можеш да изпратиш телефон.номер и да се включиш в местната вайбър група по пневматика.Там колегите също могат да ти дадат ценни съвети.
Благодаря!

Здравейте колеги . Къде в Пловдив пълнят бутилки. Ако може да кажете и какви са изискванията за съответното място . Едното за което прочетох тук във форума е Синята бездна

.

Attachments

• Screenshot_2025-12-01-19-39-23-951_com.google.android.apps.maps.jpg
    Screenshot_2025-12-01-19-39-23-951_com.google.android.apps.maps.jpg
    123.4 KB · Прегледи: 20
  • Screenshot_2025-12-01-19-34-49-501_com.google.android.apps.maps.jpg
    Screenshot_2025-12-01-19-34-49-501_com.google.android.apps.maps.jpg
    140.8 KB · Прегледи: 20
Синята бездна не пълнят карбонови бутилки,а също и стоманени,които нямат сертификат за минал тест.
Цената за пълнене на бутилка е 15лв.независимо от обема.

Синята бездна не пълнят карбонови бутилки,а също и стоманени,които нямат сертификат за минал тест.
Цената за пълнене на бутилка е 15лв.независимо от обема.
Еее не е баш така.Имам една 50 литрова още навремето (преди да взема Хилчето 3.4 години) ми искаха Пенчо Славейков за пълнене;).

Писъх им във Фейсбук . Казаха ,че карбоновите бутилки трябвало да са нови ,и те да обяснили как се съхраняват.

Back
Нагоре