Пистолет с CO2 и чашки

33%

Потребител
Четох че хвалят Beretta Px4 Storm и аналогичен Gamo PT-85. Беретата малко повече ми харесва на външен вид. Надявам се, че blowback ектрата може да се изключва с копче? Има ли други модели, които са по-добри от тоя като мощност и точност и са подобни на външен вид / размери. Изискванията са да може да стреля с чашки и да събира повече от 10 заряда. Blowback не е задължително да има. Знам че имаше един револвер, но е доста дълъг и барабанът му е макет.
 

peko

Редовен Потребител
ФТКС
Надявам се, че blowback ектрата може да се изключва с копче?
Наясно ли си с механиката на един пистолет?
Блоубака зарежда/взвежда отново ударника за следващия изстрел. Какви копчета он/офф ти се въртят в главата.
Или го има или го няма. Ако го няма, спусъка ти е доста тежък, защото чрез него взвеждаш ударника(петлето) за да произведеш изстрел. И точността ти заминава, па макар и с чашки да стреляш.
С блоубака имаш по-лек спусък, и по-добра точност, но пък е по-голям разхода на газ.
Има едни руски пищови Аникс, единия модел е даже по лиценз на Берета, но е невъзможен вноса. Мъчил съм се няколко години но не става. Затова бях взел ПТ85 с дългата цев - за кеф и не само, става, но до 25-30 м. 7,5 джанки толкоз си могат.
 
Последна промяна:

33%

Потребител
Наясно съм с механиката на истински пистолет. Едно от описанията на blowback беше, че с него се имитирал затвора на истински пистолет - и оттам съм останал с впечатление, че имитацията няма връзка с реалното зареждане и предположих, че трябва да може да се изключва. Поначало се бях насочил към Umarex Luger P08 - версията без blowback и точно заради оплакването от твърд спусък се отказах.
 

sts1969

Редовен Потребител
точно заради оплакването от твърд спусък се отказах.
Нищо не ти пречи преди всеки изстрел да си издърпваш ударника (петлето) ръчно, така ще имаш мек спусък и по-прецизен изстрел, разликата е че блоубак го прави автоматично.
 

★stardust★

Новодошъл
PT-85 e супер, пробвал съм няколко, този е супер мощен. Ако вземеш с дългата цев е супер мощен и точен. Разглабя се лесно, произведен е в Япония, не Испания и си личи. За въздушен пистолет е много силен, може би прекалено. Чупи шишета е криви дебела ламарина. Кенчетата ги пердаши и от двете страни от над 10 метра като масло, дупчи дъното им без проблем, абе много е силен. Стреля най-добре с чашки на гамо едни платинум мисля бяха, а с бронебойните (с твърдият полимерен остър връх) си е направо опасен. Ползвам евтини бутилки С02 и няма разлика с тези на гамо, които са почти два пъти по-скъпи. Прави 20 силни изстрела, като след 25-тият осезаемо намалява силата, но първите 10-15 са много здрави.
 

33%

Потребител
Дългата цев не е ли някакво удължение, което се завива отпред (като заглушител)? По снимки така изглежда. Ще ми се да става и в къс формат.
 

peko

Редовен Потребител
ФТКС
То ако беше модер, нямаше да вдига скоростта(мощността). Дългата цев го прави по-мощен и по-точен. А модера е само за гевезлък, не заглушава.
С алуминиевите чашки на Гамо само дупчи, но с 0,67 грама на JSB става доста точен и на 25 м.
 

Attachments

  • WP_20150628_009.jpg
    WP_20150628_009.jpg
    156.1 KB · Прегледи: 56
  • IMAGE_833.jpg
    IMAGE_833.jpg
    185.6 KB · Прегледи: 49
Последна промяна:

CaMyPau

Редовен Потребител
ФТКС
ФТДМ
Аз имам С11 тактикъл и е същия. наистина е доста мощен и точен. Това е от по-дългата цев. Иначе е мноооого пластмасов..
 
Нагоре