Какви са признаците, че точно този клапан изпуска? Вдига до ниско налягане и не ще да качи нагоре ли? При мен всяко включване е изненада, не вдигаше повече от 10-20 бара, разглобих почистих, шлайфах клапаните, работи 2-3 пъти, сега пак същия филм - вдига налягането от първата степен и явно нагоре вече не ще.
Като не работи клапана за втора степен(високото налягане) няма да вдига по-високо налягане от първа степен което е до около 20-тина бара.
Ето това е за клапаните

като за едноглавия не знам какви,къде и колко клапани използва на първа степен)

Това е за Двуглавия Tuxing (2 клапана на първа степен), един на втора степен под нипела и един на алуминиевия квадрат(където се изочва конденза)

Аз с клапана на 2-ра степен нямам проблем. Не съм го пипаш още. Оставяш съм компресора на 300 бара за половин ден и държи.
Моя клонинг на yong heng на 1 час общо работа с почивки за по 10мин през 20мин работа, буквално стопи сегментите(уплътненията) на втората степен най-горния половината липсваше,иначе буталото което е от бронз поне на цвят, си е ок, това при положение че не е вдигал повече от 50 градуса на охлаждащата течност която е 20 литра вода в леген. Карам го с минерално масло исо 100. Признаците са че спря да вдига повече от 10-15 бара. При вас държат ли тези сегменти? Как ги експлоатирате? С какво масло и как охлаждате?
Ами аз тези работи ги предвидих предварително и затова реших да взема двуглавия туксинг.
Първо че главите са 2 и не са на едно място(което позволява по-лесно охлаждане) но дори и така оригиналното охлаждане е недостатъчно при продължително ползване. Затова и съм разширил дупките за вода на главата за високо налягане и съм сложил по-големи нипели и маркучи. Отделно направих кръг на водната система с стар радиатор от мотор и така е много удобно и не се занимаваш с кофи,легени и тем подобни.
Другото което е много ефективно е сепаратора за влага между първа и втора степен.Освен че въздуха се охлажда и едно 80% от влагата в въздуха се отделя още там.
За мен няма смисъл да се купува едноглав туксинг при положение че двуглавия е малко-по скъп.Преди беше около 570 лева а сега е около 480лв.Даже и предлагат такива двуглави с воден кръг и филти(ама филтрите им не стават).
Ползвам синтетично масло исо 100(по напред в темата съм пуснал линкове от къде се купува).
Комресора се използва за помпене на пушка и пълнене на 9л бутилка.Пробвах да пълня 9л бутилка от 0 до 300 бара без прекъсване ама самата бутилка загрява след около 15-тина минути и трябва да се охлади.
Температурите при които работи при мен са следните:
1-ва степен е настроена на максимум ~85 градуса за да не кондензира водата в главата а да отива в сепаратора.
2-ра степен максимума който стига е ~66 градуса на главата(вдига я за ~3 мин и поддържа тази температура).
Аз си сложих допълнителен термометър и манометър на двете степени защото първоначално очаквах чести ремонти и така лесно ще се диагностицират проблеми.
Ако те интересува повече с по-старите постове съм описал всичко правено по компресора.Общо ми излезе над 1200 лв но мисля че имам надежден компресор с отлично филтриране(след последната промяна по филтъра и добавяне на активен въглен вече и въздуха не мирише).Имам още идеи за подобряване на филтърната система но за момента не виждам смисъл. Остава само да му направя автоматичното дигитално изключване с подходящо реле за такъв двигател и е готов(че един път го забравих и вдигна на 400 бара).