ПОМПИ, БУТИЛКИ, КОНЕКТОРИ, МАРКУЧИ, РЕЗЕРВОАРИ, КОМПРЕСОРИ, МАНОМЕТРИ - как, откъде и всичко за високо налягане.

Мерси за отзивите , колеги. Не стрелям много с въздушните ,предполагам ще издържи по 1-2 пълнения в месеца.трябва ми нещо компактно, не ми се занимава с бутилки, че и те пълнене искат. А бюджет за хубав компресор на цената на 1 пушка не ми е оправдан за времето което отделям за стрелба с ВО. Сигурно ще скоча на един tuxing na 12v.
224072f8-7a2c-4079-8ebd-148533cc2904-1_all_207.jpg
Потърси тоя модел,няма да сбъркаш

Ето какво си поръчах понеже беше на горе долу нормална цена .
Много съм доволен какво пристигна супер масивна изработка , вътре всичко също е направено супер .
Мислех да си правя сам ,но определено нямаше нито да е толкова масивен нито така изработен и цената щеше да е по висока .
Определено го препоръчвам !

Attachments

• Screenshot_2025-06-14-19-03-18-545_com.alibaba.aliexpresshd.jpg
    Screenshot_2025-06-14-19-03-18-545_com.alibaba.aliexpresshd.jpg
    87.7 KB · Прегледи: 91
  • IMG_20250628_081001.jpg
    IMG_20250628_081001.jpg
    242 KB · Прегледи: 90
  • IMG_20250628_081613.jpg
    IMG_20250628_081613.jpg
    456.7 KB · Прегледи: 91
Имаш по-новия с вграденото захранване . За добрите отзиви в нета съм наясно . Интересно ми е дали някой го има и го ползва наистина сериозно. Аз мисля да го ползвам за дозареждане на 6л от 200 на 300 бара . Реално за мен това си е електрическа помпа но май са успели да е направят надеждна .

https://www.facebook.com/groups/731183484792540/?ref=share в тая група доста често го обсъждат тоя модел май е най често купувания бюджетен компресор последните поне 2 години. Често го полазват и по разни airgun youtube канали все познати лица.

Последна промяна:
Добър вечер Колеги. Къде в Пловдив правят Водна проба на стоманени бутилки?

Ето какво си поръчах понеже беше на горе долу нормална цена .
Много съм доволен какво пристигна супер масивна изработка , вътре всичко също е направено супер .
Мислех да си правя сам ,но определено нямаше нито да е толкова масивен нито така изработен и цената щеше да е по висока .
Определено го препоръчвам !
Колега,дай линк за този филтър,че нещо не го намирам. Мерси!

Какво толкова ви харесва тоя филтър незнам.Без сепаратор където да кондензира голяма част от водата е напълно безмислен.Вероятно ще работи ако има сепаратор на 1-ва степен(ниското налягане) на компресора.

Какво толкова ви харесва тоя филтър незнам.Без сепаратор където да кондензира голяма част от водата е напълно безмислен.Вероятно ще работи ако има сепаратор на 1-ва степен(ниското налягане) на компресора.
Филтъра си е филтър, сепаратора си е сепаратор, и двете могат да си съществуват и работят едно без друго, защо ги бъркаш и мешаш двата щата незнам. ??? Компресора ми си има вграден заводски сепаратор, и си работи идеално.

Back
Нагоре