Обяви от мрежата

Gadnqra

Редовен Потребител
Стори ми се интересна:
 

LogiBG

Редовен Потребител

LogiBG

Редовен Потребител
Има в момента в алиекспрес помпи за пцп на 90лв от Полша с безплатна доставка. Ползвам такава няколко месеца вече и няма ядове. Давам линк:
Цената стана 71лв … аз ще си поръчам трета да си имам. Трябва да се спортува :)
 

Слави

Модератор
Модераторски Екип
ФТДМ
Цената стана 71лв … аз ще си поръчам трета да си имам. Трябва да се спортува :)
БАХккк имаше и купон (9,98лв. за покупка над 59,88лв) и я платих за 61,41лв. Гледайте под цената "Get coupons"!
УСПЕХ!

п.п. има и много български купувачи с 100% положителни отзиви.
 

Attachments

  • Без име.jpg
    Без име.jpg
    341.5 KB · Прегледи: 45

Gadnqra

Редовен Потребител
:D
 

Lighthammer

Редовен Потребител
Някой да иска УНИКАЛЕН въздушен пистолет? https://www.olx.bg/d/ad/vazdushen-pistolet-unikalen-CID618-ID8Yxi1.html
Между другото, цената му като нов е 235 лв., така че ако някой иска, може да се пробва да го купи, но със сигурност не по куриер. Още повече, профилът е регистриран в ОЛХ този месец. ;) И вероятно пистолетът не е регистриран в КОС.

Промяна: Обявата вече не е активна. Пистолетът беше газов Зораки 4918, за 85 лв., но маркировката беше малко по-различна от на тези, които се продават у нас.

Не знам каква им е схемата на тези. Просто да изпратят по куриер пакет натъпкан с нещо и да вземат 85 лв.? И рискуват някой да сигнализира органите? Много ми се вижда кьопав дребен тарикатлък.
 

Hunter675

Новодошъл
Здравейте,имам интерес към тази обява:
Или по-точно fwb300 ,досега не съм купувал втора ръка особено пък такъв клас пушка.Какво е нужно да се гледа и може ли да се намират резервни части за нея в Бг?Гледам човека продава доста пушки,може и да е някой от форума,ако го знаете,може ли да се доверим?
П.с.
В момента съм с комета феникс 400 компакт,но ми се иска да надградя с нещо с по-прецизна стрелба до 30-40 метра макс,а доколкото гледам по клипове и мнения,това е удачен вариант.Силата не ми е важна,стрелям само по хартиени мишени :)
 

kaloyan_takev

Редовен Потребител
F.Pehlivanov се пише във Форума.
30-40 метра за пушка 7.5J ?! Не знам. Като цяло това са пушки за зала за 10 метра. ВЕрно е, че са скучно точни, но си искат овладяване.
Ако си решил да даваш 800 лв за fwb300 може да се замислиш за FWB601 - в обявата е за 1000лв.
Разликата е, че FWB601 е компресионна пушка. Няма пружини и бутала. При нея има само едно бутало дето сгъстява въздуха за изстрел. Конструкцията е екстремно проста и надеждна. Може да се наложи подмяна на някои О-пръстен или маншет след няколко години, има ги, но за съжаление не в България.
Така де, ти какво попита, аз какво ти отговорих. Изборът си е твой. На мен идеята ми е, че при FWB601 механиката е много по проста и по- лесна за поддръжка според мен. При разлика от 20-25% аз лично не бих си взел пружинната.
Успех и дано не съм те объркал много.
 

Евгений Б.

Редовен Потребител
Fwb300, 7.5дж, съм тествал на 50м с диоптрични, на открито. Ако има пълно безветрие може да влезе в графата прецизни, иначе най-малкия полъх издухва чашката. @njatanasow , с неговата, 10дж+ ако не ме лъже паметта, стреля успешно на 25м по БР мишени (снимки в темата за мишени).
 

Hunter675

Новодошъл
Да,прочетох цялата тема за fwb от-до :)
Просто мисля,че 300 по би ми допаднала ако след време искам да сложа съвсем малко по-силна пружина,докато 601 като компресионна не съм запознат дали може да засили и сигурно е по-сложно ако може? :/
 

lynx

Редовен Потребител
Навремето, когато не се предлагаха много ПЦП пушки, от 601 и 602 правеха идеални ПЦП-пушки.
Насаждаха се резервоари+редуктор и до 16+ джаула бяха едни от добрите и точни пушки.
Ако не се лъжа, все още има няколко колеги във форума с такива ВО.
 

Hidden

Редовен Потребител
В магазин Сотис са намалили Кометите, както и някои други неща:
Има пушки с 40% отстъпка, например моделите Фюжън и Компакт. Напомням, ако взимате Компакт да проверите дали надулникът е стабилен и не хлопа.
 
Нагоре