Обяви от мрежата

дупка в дупка на 120м??? Там не ти е виновна оптиката а пушката. Особенно ако е Бигмакс. Сега ако е легендарния Хасан на Митака добре ама не вярвам да го е продал.

дупка в дупка на 120м??? Там не ти е виновна оптиката а пушката. Особенно ако е Бигмакс. Сега ако е легендарния Хасан на Митака добре ама не вярвам да го е продал.
това с дупка в дупка в дупката бих искал да го видя документирано ???на 120м

това с дупка в дупка в дупката бих искал да го видя документирано ???на 120м
Ти се мериш за дупка в дупка а пушката и цевта какво ти дава е друго. Идеята е оптиката да ти дава добър образ за да можеш ясно да виждаш малка точка на по голямо разтояние която да държиш. Абе common sense неща. Иначе другата ми цев в 6.35мм на bigmax-a е доста точна ей тука ми е най първата стрелба на 100тина метра и както се вижда ги шляпа един върху друг 10 пъти. От масичка "бенч рест" дет се вика. Ама скука дърпаш само копчето.

И едно със 7.62мм. Цевта 3см група на 50м

Последна промяна:
Някакъв пич продава deathgrip тринога за 200лв. Изглежда здрава и уж са стабилни тия deathgrip макарче всичко им е пластмасово.
Screenshot_20260128_003339_Facebook.jpgScreenshot_20260128_003317_Facebook.jpg. Ако свали още 30лв си е добра оферта.

В Технополис гледах нещо такова наскоро. Даже по спомен, като че ли беше по стабилна и по здрава от тая за 60 евро по спомен . Естествено без главата разбира се.

Е това не съм го видял! Значи не си струва. За 450лв по скоро на ей тоя пичага триногите май са най добре

Е това не съм го видял! Значи не си струва. За 450лв по скоро на ей тоя пичага триногите май са най добре

На Ангел са чук топ оферта

Това е чешкия пистолет Lov2 Има го на по добра цена има и не скъпа доставка до БГ
Air pistol LOV2, cal. 4.5 mm (.177) - AFG-defense.eu https://share.google/L1idavnGMV4L6TNjv

В същия сайт предлагат и Lov21 който е много по добър

Back
Нагоре