Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забележка: This feature may not be available in some browsers.
това с дупка в дупка в дупката бих искал да го видя документиранодупка в дупка на 120мТам не ти е виновна оптиката а пушката. Особенно ако е Бигмакс. Сега ако е легендарния Хасан на Митака добре ама не вярвам да го е продал.
на 120мТи се мериш за дупка в дупка а пушката и цевта какво ти дава е друго. Идеята е оптиката да ти дава добър образ за да можеш ясно да виждаш малка точка на по голямо разтояние която да държиш. Абе common sense неща. Иначе другата ми цев в 6.35мм на bigmax-a е доста точна ей тука ми е най първата стрелба на 100тина метра и както се вижда ги шляпа един върху друг 10 пъти. От масичка "бенч рест" дет се вика. Ама скука дърпаш само копчето.това с дупка в дупка в дупката бих искал да го видя документиранона 120м
На Ангел са чук топ офертаЕ това не съм го видял! Значи не си струва. За 450лв по скоро на ей тоя пичага триногите май са най добре
www.facebook.com
![]()
Ловен трипод BV Hunt KJI K700 гр. София Редута • OLX.bg
450 лв. / 230.08 €: Ловен трипод BV Hunt статив KJI K700 с ябълковидна глава и стяга. Ябълковидната глава позволява завъртане по на 360 ° и ълги от 45°. Товароносимост до 10кг. Трипода достига височина 200см и минимал...www.olx.bg
vector2007.com
Това е чешкия пистолет Lov2 Има го на по добра цена има и не скъпа доставка до БГВъздушен пистолет в Въздушно оръжие в гр. Горна Оряховица - ID46919468 | Bazar.bg
Цена ✅ 86,92 € ❱❱ Въздушен пистолет от гр. Горна Оряховица ➤ Виж цялата обява на Bazar.bg ✔ Купувайте и продавайте лесно и бързоbazar.bg
Със доставката излиза 42€Това е чешкия пистолет Lov2 Има го на по добра цена има и не скъпа доставка до БГ
Air pistol LOV2, cal. 4.5 mm (.177) - AFG-defense.eu https://share.google/L1idavnGMV4L6TNjv