Обяви от мрежата

Най вероятно са made in Japan и са последни бройки
От Варна съм и ще ги запазя.
Ще се дават под наем във форума...на символични цени и депозит естествено.
Записвания...всеки понеделник от14ч. до 16ч.

Леле тоя sidewinder как дрънчи като истинска карабина се чува особено с това дърво много добре изглежда и цената му е колкото един AGT Вулкан 3. Само цевта му незнам дали е като на по скъпата версия Rattler че те са някакви американски цеви на rattler-a е доста точна със слъгове. пс. Явно коледната промоция е свършила миналия месец ги имаше sidewinder за около 3хил лева ама сега са ги вдигнали на 5662лв

Последна промяна:
Смятам да поръчам някои чаркове от Мундилар, има намаление на всичко от 10%. Ако някой иска да се включим повече души и да направим някаква подялба на доставката нека ми пише на лично. Все ще се разберем нещо.

Още един доволен от gx pump cs4 вика че си помпа 12л карбонки на 300 бара без проблем и са на цената на смръдливите масларки yong-heng или Туксиyнг около 400-500лв с доставката без да бръмчи без кофи с води и без миризми на маслени изпарения

Още един доволен от gx pump cs4 вика че си помпа 12л карбонки на 300 бара без проблем и са на цената на смръдливите масларки yong-heng или Туксиyнг около 400-500лв с доставката без да бръмчи без кофи с води и без миризми на маслени изпарения

Тази цена не е ли за мининум 5 броя

Ей това ми писаха като цена за по обновената версия cs4-i която става и на 12v и на 220v + транспорт до вратата без митнически такси от германия до бг.

Hello, the freight is about $162.7,16-18 working days on the road, the price of a GX-E-CS4-I is $364, the total price is $526.7 демек 991лв излиза

Ей това ми писаха като цена за по обновената версия cs4-i която става и на 12v и на 220v + транспорт до вратата без митнически такси от германия до бг.

Hello, the freight is about $162.7,16-18 working days on the road, the price of a GX-E-CS4-I is $364, the total price is $526.7 демек 991лв излиза
Добра е цената,в Алиекспрес под 1350 лв няма

Една моя обява:

Кажете, че сте от Форума за да сваля 10лв

Една моя обява:

Кажете, че сте от Форума за да сваля 10лв
Чок гюзел тюфек!

Двунога Accu-Tac Bipod
Само 95 900 лева.
Не, няма грешка в нулите ;) :wall:
959,00лв.

Това с извънземните цени е стара практика в някои сайтове.
Примерно в Ибей правят така, когато от някоя стока се изчерпят наличните количества.
Докато пристигне новата партида, за да не поръчват хората от стоката, продавача слага ненормална цена, за да не се налага после да публикува обявата наново.

Някои "продавачи" практикуват и обратна стратегия.
Публикуват нереално ниска цена на търсена стока - която естествено нямат и никога не са имали на посочената цена.
Когато се обадиш да поръчаш, ти казват, че стоката временно е изчерпана и ти предлагат подобна, но на вече реална цена.
Ако не се съгласиш, ти предлагат да проверяваш редовнои да не се притесняваш да им звъниш.
Така си осигуряват потенциални клиенти, а все някой ще "клекне" на ново предложение, като му писне да чака и да се надява да намери нещо на ниската цена.

Back
Нагоре