Нужда от съвет за покупка на въздушна пушка

Auvanhal

Новодошъл
Здравейте, нов съм и искам да задам въпрос за въздушна пушка Диана модел 35, кал 4,5. Търся във нета информация за пушката, но не намирам нищо за този модел. Ще съм благодарен на малко инфо за нея.

Auvanhal

Новодошъл
Заслужава ли си 200 лв за втора ръка. Като точност, поддръжка, сила на изстрела. Да мога неделите да си стрелям по кутийки. Понеже продавачът няма документ за нея, трябва ли да се регистрира в КОС.

F.Pehlivanov

Редовен Потребител
За 200лв, тая пушка или е в страшно окаяно състояние, или продавача не знае какво продава. Ако говориш за тая от Лозница е първото.
По-принцип е хубава пушка. Аз имам 23,25 и 27. Но определено Вайхрауха е по-приятен за стреляне. Ако е в перфектно състояние си струва всеки един лев.

peko

Редовен Потребител
ФТКС
Има едно Порше 911(или каквато марка се сетиш), продавача казва че е запазено, иска му 3 бона...
Как е според вас, струва ли си, ша върви ли, за под 6сек до 100 дали ша мое...???
Такива ми ти работи...
ПП. Поне си задавайте въпросите както трябва,това имах предвид, ако не си разбрал аналогията.
Няма как някой да ти даде съвет за нещо, което ти е щукнало в главата, ама само ти си знаеш какво си видял.

Последна промяна:

Даскала

Новодошъл
Здравейте,
Не знам това ли е мястото за този мой въпрос. Ако не е тук, моля модераторите да изтрият поста ми.
Въпросът ми е: някой има ли опит с внос на пцп от Турция. Имам познат там, който скоро ще пътува насам и съм си харесал нещо, което той може да донесе, но не знам каква е процедурата и особено как стоят нещата с границата и митницата? Какви документи трябва да има, за да мога да я регистрирам в КОС, в смисъл фактурата на мое име ли трябва да бъде издадена? Някакви мита и такси плащат ли се по границите и изобщо каквито подробности можете да дадете по този казус.
Благодаря предварително!

Даскала

Новодошъл
Даскале, задай си въпроса на правилното място. Все пак има колеги които четат само определени теми, а не целия форум.
https://forum.airguns.bg/index.php?threads/Магазини-за-въздушно-оръжие-в-република-Турция.10237/page-7
Благодаря за съвета, колега! Извинявам се, че съм го задал на неправилното място, но от скоро съм във форума и още трудно се ориентирам.

Нагоре