И аз мисля така. Все пак говорим за оръжие около 22 джаула и то не скъпо. А тази е и на 5 години. Стрелял съм и с нова и с по стара Драгон . Добре поддържана ли е няма проблем.Днес я взех от колега от Плевен, оръжейник! Купена е преди пет години! Мое мнение, много силна и точна пушка!
Я кажи какво значи "точна" , че понятиятията са разтегливи ...Днес я взех от колега от Плевен, оръжейник! Купена е преди пет години! Мое мнение, много силна и точна пушка!
Тя си е с монтирана оптика Norica и уж е нагласен! Така я купих! Разбрах те! Благодаря!След като я монтираш,сваляш капачките,ако има такива разбира се и на тях има Up и L,които следователно ти показват в коя посока искаш да отиде чашката като ги завъртиш.Според мен почни от 10м или по-близо да не се чудиш на къде хвърчат чашките.Вземи такива с прилично качество.
Ясно! На къде и колко да завъртя горният и страничния винт? Горе долу за да мога да почна!Вижда се от мишената как е нагласена. Колегата ти е писал какво да направиш, само провери преди това всички болтове по монтажа, дали са добре затегнати. И коригирай след всеки 5 изстрела.