Колега ...''Совите не са това което са'' и най вероятно и Митака не е Беров ,още по малко безфамилнотосъщо като теб и не познава лично Митака, а във форума той е много добре познат на повечето колеги, понеже е в това хоби от над 10 години.
Познава ме се задочно и най вероятно от колегиални подбуди и реагираш както реагираш .И понеже връзката бе осъществена по Вайбър, пуснах камера и я разглобих пред очите му. Продавачът като видя за какво иде реч затвори и след 5 минути ми се обади че е поръчал чистак нов редуктор, който вече са пуснали по Еконт и утре ще е при него и веднага щом го получи ще го прати на мен. Та продавача е бомба, няма грешка момчето но защо да плаща за чужди поразии
При Митака колегиалността е и се използва и за още нещо...като например 5в1 да предположим
Само в между колегиални отношения може да се реализира видео чудо за което Митака споделя така охотно
Разглабяне на пушка по вайбър връзка и нов редуктор по Еконт за посредника
Предполагам че Митенцето ако беше разглобил онлайн пушлето още два до три пъти и нова пушка щеше да получил по еконт,
Момчето/продавача/ хем плаща, хем изпраща и е бомбаТа продавача е бомба, няма грешка момчето
Аз отказвам /хич не съм бомба/да плащам ,да се раделя с крупната сума от между 150 и 200лв/не по малко/, и да зачеркна сделката на живота си защото нещо безфамилно така е решило и мазалото в N бр страници блести по свой си начин.
Че такива ти ми работи за колегата който и да е той...аз със сигурност не ща да ми никав

са беше намешал в темата от мое име ,аз самия бих си треснал БАН - 3год и деве седмици -ефективно естествено

(още чакам сбирка в Добрич)