Недоволни или измамени

също като теб и не познава лично Митака, а във форума той е много добре познат на повечето колеги, понеже е в това хоби от над 10 години.
Колега ...''Совите не са това което са'' и най вероятно и Митака не е Беров ,още по малко безфамилното

И понеже връзката бе осъществена по Вайбър, пуснах камера и я разглобих пред очите му. Продавачът като видя за какво иде реч затвори и след 5 минути ми се обади че е поръчал чистак нов редуктор, който вече са пуснали по Еконт и утре ще е при него и веднага щом го получи ще го прати на мен. Та продавача е бомба, няма грешка момчето но защо да плаща за чужди поразии
Познава ме се задочно и най вероятно от колегиални подбуди и реагираш както реагираш .
При Митака колегиалността е и се използва и за още нещо...като например 5в1 да предположим
Само в между колегиални отношения може да се реализира видео чудо за което Митака споделя така охотно
Разглабяне на пушка по вайбър връзка и нов редуктор по Еконт за посредника
Предполагам че Митенцето ако беше разглобил онлайн пушлето още два до три пъти и нова пушка щеше да получил по еконт,
Та продавача е бомба, няма грешка момчето
Момчето/продавача/ хем плаща, хем изпраща и е бомба
Аз отказвам /хич не съм бомба/да плащам ,да се раделя с крупната сума от между 150 и 200лв/не по малко/, и да зачеркна сделката на живота си защото нещо безфамилно така е решило и мазалото в N бр страници блести по свой си начин.
Че такива ти ми работи за колегата който и да е той...аз със сигурност не ща да ми никав

Единия се оплака, другия одговори и го обърнаха на чат

Да минават на лични и да се дъвкат и карат колко искат!
Добра идея , опитах преди 1ва страница ....но мисля че се разбра че Митенциту ма е блокирал от всякъде ,трябва с кореспонденция пренасяна с гълъби да се разберем ,нищо не ме извинява че не се сетих сам

• Смешно
Reactions: qb
И каква точно предлагаш тук да е администраторската намеса ?

Многократно е писано че ФОРУМА няма нищо общо с никакви сделки между участниците. Нито можем да видим кой какво е обещал, нито да видим кой какви пари е дал. Нито пък ни е работа да го правим. Имат тука някакви дразги - жалват се хората. Като не Ви харесва не им четете постовете - има опция за игнориране и готово.

А за Гонзо специално - не е добра идея да пишеш глупости по адрес на администратора.
Е как каква да е намесата, не е ли ясно каква трябва да бъде? Никой не е длъжен да чете такива пререкания и псувни.
Естествено, че финансовите взаимоотношения между двамата не са в отговорността на форума, но и няма какво да занимават всички с това, пък и толкова красноречиво...
Аз също не съм длъжен да игнорирам, понеже администратора го мързи да трие и премахва такива нецензурни реплики.
И по последния ред на г-н cdman, няма нужда от такива заплахи.
Не съм писал никакви глупости.
Отправете си репликите към тези, които нарушават...

А за Гонзо специално - не е добра идея да пишеш глупости по адрес на администратора.
Ако беше прочел въпросния Гонзо написаното от мен/верно не в мерена реч и стил на форум за балетни изскуства/
Хвърлям пешкира, отказвам се.
Наличието на повече от една истина в една тема по никакъв начин не допринася с нещо на форума ,просто му свалят нивото...та форума да отговаря.
Регистрирах се тук да се забавлявам ,нови запознанства и да науча нещо ново което ми е интересно/очевадно още не съм научил кой знае какво/
Най рационално и прагматично решение да се изтрие целия сеир който спретнахме .. .аз ,ти и повечето участвали в мелето и да се направим че сме забравили ,ако действително забравим си е бонус както и да се погледне.
Аз не мога и не знам как....честа е за теб да направиш каквото трябва.
предполагам/не предполагам а съм сигурен /че щеше да предложи за мен да се наложи нещо по леко като 30дни .БАН-,нещо като 1-ви болничен 30 дни без форум

CDMAN...Така и така сме на линия ,как да си сменя името за форума а,не знам как става ...ама става явно някак си ,въпреки че до колкото знам е има условие за несменяемост
Не че има нещо на сегашното ама бая се упражниха с него бая колеги .,не от лоши чувства а просто неподготвени

Много си е добре ,че имаме пълна свобода на писане във форума само че от нас зависи какво пишем.И аз преди много години се поддадох на емоции но разбрах ,че няма полза от това да правим сеир на форума.Единствено излагацията остава за нас! ;) :cheers:

,че няма полза от това да правим сеир на форума

Най рационално и прагматично решение да се изтрие целия сеир който спретнахме .. .аз ,ти и повечето участвали в мелето и да се направим че сме забравили ,ако действително забравим си е бонус както и да се погледне.
Май и аз мисля като теб благодарение на съвет от истински КОЛЕГА от форума
За
дон макарон иначе е с претенций към голегите си по точно
За
Супер ми хареса, заплювам си го. Звучи като име на индиански вожд, изправен пред Донът на Доновете, Кръстник на фамилия Миронимо от род с български корени от местността Мирония или както тук се знае Миродия. Когато Дон пише
За горе изредените не знам как виждат нещата ,само знам че ако Дон Кадаиф:lol: са беше намешал в темата от мое име ,аз самия бих си треснал БАН - 3год и деве седмици -ефективно естествено

Последна промяна:
Средно недоволен съм от направен клип по пръчка за този път моя пушка в тема продажби....

В темата бях написал:

"Продажбата е спряна временно.
Поръчано е да се направи видео на екип от студио за заснемане на цигански сватби " Тука нема и на другото тука пак нема''
Видеото ще показва какво е състоянието на всеки един детайл, компонент ,винт и бурама на пушката преди продажбата.
Видеото се прави във връзка с гаранционните условия и Тежките клетви/ съпътстващи всяка сериозна сделка между колеги/ към посредника ,не е задължително към купувача.

Видеото е с цел ако само месец след продажбата стане сакътлък и последва контррррррррррра излъчване към мен на живо как се разглабя пушка за установяване на въпросния сакътлък да мога да знам какво да пращам и какво да плащам за възникналите неудобства"

Клипа не е лош ,но е високо екранен въпреки исках да е широко екранен/затова съм средно недоволен/

Звъннах на оператора на клипа да разбера защо така ,той сподели намерения за нещо с мои роднини, аз отговорих за мои намерения с негови роднини и разговора стана пълно мазало и вече няма връзка с тоя номер.

Повече трябва да се внимава при избора на оператор.

Преглъщай, гълтай ...
Туй нещо с без фамилно...
Една седмица спрях да ти уйдисвам на акъла, търпях ти простотиите, мислих си ще мирясаш ала не.
Щом толкова ти се пише, плюй на воля тук но не цапай другите теми, че заля форума като цунами с помия.
Право ми казваха хората че не си таман с главата.

supawork-7048bcd9e2c94096b4fcfd165732ad9f.gif

Последна промяна:
Понеже теммата за новини е заключена да попитам тук. Ния тия пушки ще ги видим ли някога . Или ще пием по една студена вода и бог да прости?

Понеже теммата за новини е заключена да попитам тук. Ния тия пушки ще ги видим ли някога . Или ще пием по една студена вода и бог да прости?
Да не те очайвам, но на мой приятел му иззеха от София компютри, телефони, принтер, рутер....всичко което използва или преминава интернет. Върнаха му ги след 7 години. Та има една народна мърдост " Надявай се на най доброто, но се готви за най лошото", аз по принцип се настройвам за лошия вариант че ако се случи добрия ми идва като мехлем.

Ако ми отговориш спирам да се занимавам с теб ....надявам се и ти с мен

@Дон Мирон, НЕ ЦАПАЙ ВСИЧКИ ТЕМИ С ОБЕМИСТИТЕ СИ ПОСТОВЕ. ПИШИ ТУК ЩОМ ИМАШ ПРЕТЕНЦИИ.

Ще отговоря в друг пост, трябва първо да разбера какъв ти е въпроса.

Последна промяна:
Прочетох ти постовете, толкова са объркващи че наистина не зная какво се опитваш да кажеш, но намерих въпроса който те вълниува и ти отговарям по долу, понеже това трябва да има един край.Задушаваме форума, разбери го и ако отново я започнеш от А-Б аз спирам а ти си пиши и заливай всички теми.

2.Пружинта не е рязана поне от мен ,а и в турските пушки са си с такъв вид /има и се продават и български такива,когато са рязани на размер тип конфекция по крепежи и пр. магазини/и изобщо не съм коментирал тази пружина с Беров а нещо бяхме говорили за чуковата пружина.
Лъжа - в телефонния разговор казваш че си я рязал и обясняваш как.

Писах му това,преди месец въпреки всички простотии избълва до тогава,барабар с манипулативно направени снимки,телефонни записи и каквто може да се измисли в шизофренен пристъп,/нито съм му продавал нещо,нито той е купувал нещо от някой,недоволен посредник/:
Не прие по никакъв начин написаното от мен ,че и мазалото взе че стана по голямо.
Но от ново ще опитам:
Беров ,обясни ми защо след като обърна на метан,иначе нормално работеща 1 месец в теб или някой си друг пушка на въздух и не можа да се справиш с реголатора и като насройка ,не се обади като нормален човек ...а стигнахме до ...където стигнахме.
Отговори ми кво стана с тоз метан ,със сигурност разбираш много повече от мен и да мирлясваме..

П.П.Вероятност да ми отговори нормално ...

Обяснявам нормално, както пожела.
Ти пусна тук едно видео (https://photos.app.goo.gl/HKLiFryZUdnQoNz37), което ти пратих на вайбър, след което го махна за да няма доказателство и започна да задаваш тоя въпрос. На 99% съм сигурен кой те е подучил да ме питаш това на лични, понеже не е сефте. Един който само това чака, драките във ворума и пуска фитили на лични, с мен го е правил срещу няколко човека така че почерка ми е познат.
Отговорът е във видеото и го пускам да ме чуеш какво казвам: Вчера момчето напълни пушката, изпуска и спира на 80 бара.... Това ВЧЕРА е с дата 31.03.2025 и на следващия ден 1.04.2025 ми донесоха пушката, пуснах ти снимки и видео на вайбър (видно от прикачения скрийшот най долу) след което разговаряхме и описах случая тук #809 . Какво е въздух аз не зная вече 13 години, от както минах на метан, момчето чийто пушка правих също е на метан. Та пушката не е направила и един изстрел с твоя редуктор, така че няма как да съм си играл с тоя боклук, дори не бих го пипнал, камо ли да го ремонтирам и настройвам! Лъжа номер 2.
След един ден, Добчо ми прати нов редуктор, смених го и теча спря – значи с твоя редуктор изпуска но не е от него а с новия всичко е наред и пак твърдиш че не е вярно. Как ще обясниш това? И още нещо, аз не съм видял тия мишени с каква пушка са гърмял и тая пушка с кой редуктор е. Да пишеш е едно, но сега ти пускам и видеото и целия запис да се чуеш от твоята уста какви излизат и какви лъжи пишеш тук.

Предложих да ти върна редуктора, ти каза че нямаш пушка на която да го сложиш. Взе редуктора от Добчо и след няколко дена пусна мишени правени уж с тоя редуктор и пишеш редуктора работи. Нали нямаше пушка, къде ръгна редуктура и с какво настреля мишените - Лъжа номер 3 - ти го каза в телефонния разговор.

Сигурно има и още лъжи, но те бях игнорирал за 2 седмици и какво си писал не знам, и не искам да знам. Искаше отговор на този въпрос - получи го подобаващо с доказателства и така се прави не да плямпаш лъжа след лъжа.

Относно как си работил по редуктора, те цитирам по долу, извадка от записа.

Значи тоз редуктор е разглобен, изчистих му това, това кажи го де…и съм го казал на момчето като го слагах. Той е вътре и не съм го пазил много-много, плюс това......ааа това .....ъъъъ го хващах в къщи с каквото имам, заради туй е визуално да, но пушката отвън не и личеше….рязан е отгоре понеже не ми влизаше в стенда…то беше излишно горе.:wall:

Лъжа 4 - манипулативно направени снимки,телефонни записи и каквто може... Ха сега гледай и слушай записите по долу манипулирани били и снимките тук #809 пак да се видят, ако това което ти качи и скри е манипулирано, значи няма какво повече да кажа. Видеото от теб го изтеглих, но пазя и оригинала!!!
Писах му това,преди месец въпреки всички простотии избълва до тогава,барабар с манипулативно направени снимки,телефонни записи и каквто може да се измисли в шизофренен пристъп,/нито съм му продавал нещо,нито той е купувал нещо от някой,недоволен посредник/:

Ето видео на вайбъра ти с "манипулираните снимки и видео", каквито качих във вайбър, същите са качени и тук!
Нещо да кажеш по въпроса за измишльотините ти скалъпени лъжи?

viber_изображение_2025-06-22_14-54-29-364.jpg

Последна промяна:
Дон Мирон написа:
2.Пружинта не е рязана поне от мен ,а и в турските пушки са си с такъв вид /има и се продават и български такива,когато са рязани на размер тип конфекция по крепежи и пр. магазини/

1750603455430.png1750603522751.png1750603590804.png1750603667335.png1750603747605.png
Зарязаната пружина мисля че е ясно ,че изобщо не е рязана гледайки какво си публикувал
1750604000983.png
Толкова с първата ми лъжа...няма такава, ама карай...
Искаш да ми кажеш ,че изобщо не си си играл с пушката да я въртиш на метан, запецнал си с регулатора при настройките/толкова си можеш явно/ и от това че си стиснат посредник и не може да си признаеш грешката , и ми натресе тоя мазен кючек на главата/без да съм ти продавал каквото и да лично на теб, без ти да си купувал каквото и да е от когото и да е/ пред колегите във форума и да блеснеш остъргана пружина в ръка и копи и пейс простотии
Просто ми отговори...какво се обърка при регулирането на метан на въпросната пушка и ще спра да се занимавам с теб и със всичко което виждам в постовете ти знаменити

Беров не пускай хиляда поста един след друг, явно имаш някакви проблеми но не занимавай форума с тях. :cheers:

Изместих простотиите НИ тук от темата за стрелба на 100+ метра точно с цел да не занимавамЕ форума в другите теми.
Никой на никого не е турил чатал на врата да четете какво става тук, просто подминавайте а ако някой ми направи забележка, ще я приема от хората които имат тия права. Щом Дон-а си развява байряка навсякъде и никой ГЪК не му каза, аз да мълча и да чета лъжи и клевети за мен ли...тая няма как да я бъде. Предупредих че ако не се вземат мерки ще стане така!!!
@cdman @ivodoc @MAD MAX - Така повече не може, а ако смятате че може, тогава ще се впусна и аз с пълния си потенциал и жална му е майка на форума!
Наздраве и на теб!

Дон Мирон написа:
2.Пружинта не е рязана поне от мен
Ти пак за пружината ли се хвана бе, писах ли аз че ще я почнеш пак от А-Б? Глух ли си, гласа си ли не познаваш, отричаш казаното от теб самия и искаш да продължа да ти се обяснявам ли? На кого, на теб дето си нямаш грам понятие. Чуй се колко пъти ме пита за какви 90 бара бе, елементарни неща не ти схваша мозъка но пак с един ред ще напиша, и пак ще продължиш да ръсиш клевети, бас ловя че няма да спреш, луд умора няма. И какви са тия пружини, за шкафчета и долапи ли. От железарията ли пазариш и такива ли ги слагаш в пушките на хората, че не те и досрамя да ги качиш. Дори и така да ги купиш, трябва да се челосат а не с твоята извинителна, че такива били другите и затова такава си сложил понеже ако не се челосат, горепосочените пружини могат да те изнервят крайно, както психически така и ремонтно-финансово...от опит с каретата знам та внимателната.
Хайде и аз да кача пружини, хем не са минавали през ръцете ми или за теб няма разлика, все пружина.
Охоооо, какво забелязах сега. Редуктора който е монтиран в пушка и работи отлично, стреля по мишени и прави 17 перфектни изстрела в групи е на масата, сниман и качен от теб днес в 18:19 минути. Миронеее, пак те изхвашах, на лъжата краката са къси! Редуктора що навън бре? Нали уж в пушката, все качаш мишени с него.

viber_изображение_2025-06-22_20-05-58-883.jpg viber_изображение_2025-06-22_20-08-36-183.jpg 2025-06-22_201634.png
Сега по въпроса ти. Минаване от въздух на метан не изисква почти никакви настройки. Единствено ако скоростта се вдигне повече от нужното за да стреля точни, може да се намали от пружината на ударника или от редуктора, при нормален редуктор, работа за 10-15 минути. В случая с твоя окастрен редуктор никога не бих се занимавал и това съм го писал. Анадъм му?
Хайде почвай с водките и кат си вземеш дозата, по традиция към 1 вечерта ще залееш пак.

Последна промяна:
Изместих простотиите НИ тук от темата
Митак, спри се бе наборе, що продължаваш да се бориш в калта?!? Опържи си картофки или рибка, отвори си една биричка и си гледай старините... :pardon: (още чакам сбирка в Добрич) :cheers:

Сега по въпроса ти. Минаване от въздух на метан не изисква почти никакви настройки
Кока и как разбра и написа тъз простотия , и тя ли беше капан ,ама не за мен а за всички които /кой прочел ,кой не прочел тръгнаха да се упражняват с името ми и със каквото се сетиш по мой адрес/
Ако поне малко разбираше от тая материя, нямаше да пишеш глупости. Когато проблема е в клапана има два варианта да изпуска от него. Първият е да държи във високите налягания и когато падне под около 100-90 бара, тогава изпуска на цяло а втория вариант при калпав клапан е като се напомпи пушката, да започне да изпуска веднага и на сутринта да е на изпуснала до нула. Когато проблема е в редуктора и той натича, ако е настроен да отваря на 90 бара (както е в случая), то пушката изпуска до това налягане и спира, понеже редуктора отваря и пушката е вече на правоток, но щом на правоток държи на 90 бара, значи проблема не е в клапан или О-пръстени и още преди да отворя пушката бях на 99% сигурен че проблема е в редуктора.

Преди или след като я обърна на метан ...пушката на която си посредник в закупуването.

ПП Никакъв байряк не не развявам
Изместих простотиите НИ тук от темата за стрелба на 100+ метра точно с цел да не занимавамЕ форума в другите теми.
Никой на никого не е турил чатал на врата да четете какво става тук, просто подминавайте а ако някой ми направи забележка, ще я приема от хората които имат тия права. Щом Дон-а си развява байряка навсякъде и никой ГЪК не му каза, аз да мълча и да чета лъжи и клевети за мен ли...тая няма как да я бъде. Предупредих че ако не се вземат мерки ще стане така!!!
Просто отговарям на твоите нападки , обиди и удурдисани твърдения/Капни ,неуместни клипове и пр.
Защо не ми отговориш на въпроса който ти зададох за ен ти път и да спреш да се жалваш от модерите и да обсъждаш техните реакции

Последна промяна:
Мироне, до скоро спазвах добрия тон, търпях и рапортувах, излязох седмица в отпуск, втори път седмица те игнорирах и като вляза ме захапваш на секундата, Ти така ли смяташ че се печелят приятелства, ходиш от форум на форум да си търсиш дружки и никой не те изтърпява повече от месец, това от първа ръка информация. Омален ама омален, хората са вдигнали ръце от теб. Сега тука някои може да се сърдят но не ми дрене и ти го казвам в очите понеже съм такъв човек, не да лъжа и да плюя зад гърба.
Купил си пушка от Добрич от Милен, сети ли се. Момчето каза, всеки ден ми звъни, и все някакви глупави въпроси: Това за какво е, това както трябва да е, това защо е така, ама не трябва ли да е инак щото гледах на видео....и Милен ти казал, пращай пушката обратно и ти връщам парите но ти си отказал. Каза изпуших с тоя, ебати нахалния тип. Лъжа ли питам? Вдигнал е ръце от тебе, каза пишмян станах от къде ми се падна тоя. Преди няколко дена се видяхме, каза пак ми звъни тоя Миро и ме притеснява но не му вдигам. Ей така се натрапваш на хората, омалничиш, накъртваш им и затова си сам с кученцето в парка. За Бочко искаш ли, щото момчето каза, ако се стигне до патаклама да се вдига панаир аз ще вляза и ще пиша. Момчето каза, всеки ден ми се мъкне на работата, не мога да си погледна клиентите, дрънка, мрънка, не искам да го виждам. Събота ли бе или неделя се чухме се да го каня в Добрич, момчето каза за риба съм, крия се Спрял да ходи да стреля. Пак от Варна друг колега пожела анонимност, каза като го видя и гледам да се скрия. Вади си изводи за себе си, аз те прецених тук що за човек си, драката търсиш щото няма дори с кого да си пишеш. Сам си отваряш теми които вече съществуват, заден рест, тринога, нова тема, нова тема ....но основното с простащините не остави. Колко пъти ми написа Беров бе, Беров, Беров, Беров, Беров, Беров не спря и мислиш че ме дразниш ли, боли ме дедовия, целия форум така ме знае но ти Беров, пффффф леке. И те предупреждавах и рапортувах ала и щом видях че файда ЙОК, рекох да ти влезна така както ти ме друса 3 месеца та да усетиш как е, а ако пък ако ми текне мисълта, е тогава дръж се. Нервичките ти ще изпиля и ще видиш тогава добружданско питерско чудо ли съм, рибок ли съм, мазно куче ли...сещащ се тия ти писаници нали, ако седна ще изкарам цяла сгтраница с подобни. Така че продължавай все така и мир няма да има и ще ме изгоинят за твоя сметка, че май така става да гонят правия и да оставят бацила. Ти разваляш пушката, аз съм лошия. Бах маааа му, това като филма "Убиецът убит, убития избагал".
МИР ИСКАШ ЛИ - ПИТАМ САМО ВЕДНЪЖ? Ако да, отблокирвам те и говорим САМО ЕДИН ЧАС, че и аз вкусих от твоите няколко часови разговори, АКО ЛИ НЕ, пиши си, излей си душичката тук, наводни темите както умееш най добре и ще ти дойде реда. Ето, пред целия форум го пиша. ...И ПРЕДУПРЕЖДАВАМ. ЗАПИСВАМ РАЗГОВОРИТЕ, ТО СЕ ЧУВА КАТО ВДИГНЕШ.

Последна промяна:
Купил си пушка от Добрич от Милен, сети ли се. Момчето каза, всеки ден ми звъни, и все някакви глупави въпроси: Това за какво е, това както трябва да е, това защо е така, ама не трябва ли да е инак щото гледах на видео....и Милен ти казал, пращай пушката обратно и ти връщам парите но ти си отказал. Каза изпуших с тоя, ебати нахалния тип. Лъжа ли питам? Вдигнал е ръце от тебе, каза пишмян станах от къде ми се падна тоя. Преди няколко дена се видяхме, каза пак ми звъни тоя Миро и ме притеснява но не му вдигам.
Милен да каже защо го мешаш ти си знаеш...там на една врата сте дето се казва...
Нервичките ти ще изпиля и ще видиш тогава добружданско питерско чудо ли съм, рибок ли съм, мазно куче ли...сещащ се тия ти писаници нали, ако седна ще изкарам цяла сгтраница с подобни. Така че продължавай все така и мир няма да има и ще ме изгоинят за твоя сметка, но няма да е сефте да гонят правия и да оставят бацила. Ти разваляш пушката, аз съм лошия. Бах маааа му, това като филма "Убиецът убит, убития избагал".
Тинтири минтири...да й по същество на въпроса ми
Кока и как разбра и написа тъз простотия , и тя ли беше капан ,ама не за мен а за всички които /кой прочел ,кой не прочел тръгнаха да се упражняват с името ми и със каквото се сетиш по мой адрес/
qb написа:
Ако поне малко разбираше от тая материя, нямаше да пишеш глупости. Когато проблема е в клапана има два варианта да изпуска от него. Първият е да държи във високите налягания и когато падне под около 100-90 бара, тогава изпуска на цяло а втория вариант при калпав клапан е като се напомпи пушката, да започне да изпуска веднага и на сутринта да е на изпуснала до нула. Когато проблема е в редуктора и той натича, ако е настроен да отваря на 90 бара (както е в случая), то пушката изпуска до това налягане и спира, понеже редуктора отваря и пушката е вече на правоток, но щом на правоток държи на 90 бара, значи проблема не е в клапан или О-пръстени и още преди да отворя пушката бях на 99% сигурен че проблема е в редуктора.
Преди или след като я обърна на метан ...пушката на която си посредник в закупуването.

Back
Нагоре