Моят автомобил.

• Автор на темата Автор на темата Anonymous
  • Начална Дата Начална Дата
Благодаря.
Да C3 Aircross е колата.
Навъртях и 1000 и малко км.
Вози прекрасно за клас си.
Не е формула,но се справя за целите за които е взета- да придвижва жена ми на работа-150 км.(90 процента магистрала)
Много удобни седалки.
Доста добър по обем багажник.
Вътрешното пространство е чудесно за 4 нормално сложени човека.Аз съм над 180см. и се събирам зад шофьора перфектно,ако шофьора е някой като мен.
Първите 300-400 км. понякога при рязко натискане на спирачките отзад имаше ритмично потропване.Мои човек майстор ми каза,че се напасват накладките и барабаните(бюджета изисква барабани) и саморегулиращия се механизъм.Посъветва ме няколко пъти газ до 50 км. в час и рязко спиране.Направих го десетина пъти и всичко спря.
Огледалата не се отвориха три пъти при отключвне- и това отшумя-дали и разработка,ще се разбере.
Не смея да ти кажа силни думи от типа взимаи в защото 1000 км. за мен не е нищо,а и предимно жената я кара.
На този етап сме супер доволни от към съотношение цена-качество.
Новото на оборудване е PLUS,дава ти всичко без вградена навигация и лети джанти ,но качвайки се в колата,телефонът ми се свързва без никакви проблеми директно и на екрана се показва wase и започва да свири ENERGY,така че това за мен не е минус.
Има си супер тасове,затъмнени задни стъкла,Ел стъкла предни,задни,огледалата са отопляеми,климатроник е...разликата с ниво макс е много малка.
Мнение за разход още не мога да дам-държи го около 6.
Дано съм помогнал.
Благодаря ти за детайлния отговор :)

Back
Нагоре