Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забележка: This feature may not be available in some browsers.
Прав си. Но катастрофите няма да спаднат много. Идиотите ще намерят с какво друго да се блъскат, просто ще бъде доста по-трудно. Аз се изненадах какво става с колата като се спрат всички стабилизация и колко лесно се плъзга 1.5тона BMW с 180кс. дори и на сух път. Отделно гумите са изключително важни. С лоши гуми на мокър асвалт съм се въртял на 360 градуса с 60км/ч без да искам(все едно си на лед).Лошото е, че са много като него. А и със риск да ме оплюете (и въпреки, че в случая е бил с Мустанг, като гледам) - ако БМВ се изтегли като марка от БГ (стари, нови, всякакви коли) катастрофите ще спаднат поголовно. Имам чувството, че голяма част от шофьорите им са слабоумни комплексари .... Нямам проблем да ми казвате, че не съм прав, аз вярвам на очите си, не на форумни писаници ...
Стана малко "дежавю", че това което иронично препоръчах за проба(Mustang Shelby GT500) - се показа в новините девет-десет часа след поста ми, като даже стана водеща антиновина.ако с тея критерии си достигнал ТОП критерия, значи трябва да опитваш още според мен...
Пробвай Mustang Shelby GT500 . В момента има много голям канадски внос и би могъл да попаднеш на по-добро от БМВ-то ветеран. С валяците ще газиш дупките без да ги усещаш, а ако подаваш хубаво - може и да ги прелиташ - тогава клиърънса ще е без значение!
Пробвай някоя интересна тесла - те даже минават 1000 кон и моторите им задвижват 4*4 без да има нужда от полуоски за завиващите колелета.
Има БМВта със завиващи задни мостове - те има ужасяваща динамика в завоите...и при паркиране, ако има значение
Такива живи хора няма...Аз като взех книжка с предно нямаше.
?
От протокола на КАТ става ясно, че шофьорът е настигнал две коли, движещи се с разрешената
скорост от 90 км/ч, и е предприел преварване, без да съобразява скоростта си с трафика и пътната
обстановка. Именно тогава е загубил контрол и се блъска в един от автомобилите, което води до
тежко верижно ПТП с големи материални щети.
Е, все още не съм стигнал фаза мумия , но не вярвам и в прераждането. Имам предвид в България и масово предлаганите тогава автомобили ,предимно руски .
Бях на изпит пред КАТ на 01.04.1982г. и след това сеИмам предвид в България и масово предлаганите тогава автомобили ,предимно руски .
В Източна Германия (ГДР) предвоенните DKW F8 и F9 се появяват отново като IFA F8 и IFA F9 през 1949 г.,
последвани от AWZ P70 през 1955 г., Wartburg 311 през 1956 г. и Trabant през 1958 г., всички с предно
задвижване. P70 и Trabant имат каросерии от дуропласт , а Trabant има както монококова каросерия,
така и напречно разположен двигател, което в някои отношения е модерен дизайн.
Не си само ти. И аз взех едно пенсионерско комбиЛамбо. Значи, единия на 48, другия на 56. Мене, кат' ме застигна кризата на средната възраст, си взех пенсионерски седан. Явно в грешна посока ме е ударило и една девойка няма да се обърне след него![]()
И най-бързата кола на света:Коя кола е по добра с предното или със задното задвижване...
Мисля че, и в уикипедия отбелязват че служебната кола е по добрата/особено без стикери и GPS проследяване, а да не говорим и за лимит на километрите/
В живота превъсходна степен ( най ) е валидна само за най-добрия компромис всичко останало има плюс и минус .Коя кола е по добра с предното или със задното задвижване...
?Та,все такива неща...