Като собственик на автомобил, който сигурно 90% от хората намират за изключително грозен, а именно Ситроен С6, то едва ли аз съм човека, който би критикувал нечий естетически вкус, само защото на мен не ми харесва нещо. В крайна сметка животът е прекалено кратък за да караме скучни автомобили (казано от човек който има и комби
). Честно казано, помислих, че е шега поста за новото бижу, но ако наистина някой във форума го е взел, да му е честита, със здраве и безаварийно да си я кара. Едва ли му е единствената кола, щом е извадил 300 бона за тази, така че няма какво да му се кахърим, ако падне батерията.
А аз тези дни се кефя на бруталните автомобили, които карат австралийците в Северните територии - всички подготвени за сблъсъци с кенгура, натоварени с лопати, палатки, тенти и т.н. Трябва да е голям кеф да си караш в пустошта. Както казват австралийците - “If you want to go into the Australian Outback,
take a Land Rover. But if you want to come back again, take a Land Cruiser.” ...макар че Ленд Круизер не съм снимал