hunter_78
Редовен Потребител
Друго за шипинг не ми излиза на този линк,на всеки размер над 10 см ми дава тези опцииТи си избрал да ти го донесат с DHL за това! С нормалната си е безплатно.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забележка: This feature may not be available in some browsers.
Друго за шипинг не ми излиза на този линк,на всеки размер над 10 см ми дава тези опцииТи си избрал да ти го донесат с DHL за това! С нормалната си е безплатно.
Мразая да работя през телефон, използвам го за разговори и се чудя се как го правите понеже съм свикнал на компютър.Друго за шипинг не ми излиза на този линк,на всеки размер над 10 см ми дава тези опции
Аз също мразя да работя през GSM . На компютъра ми излизат съвсем различни неща ( като изключа реклами и други глупости излизащи на GSM-а ,тях съм ги блокирал по много лесен начин ) и доста повече подробности. С две думи информацията е много повече и по точна.Мразая да работя през телефон, използвам го за разговори и се чудя се как го правите понеже съм свикнал на компютър.
Влез през браузър на компютър или на телефона задай да ти отваря страницата като настолен компютър, Тогава ще видиш опциите с които да избереш начин на доставка.
View attachment 125448View attachment 125449
Хич не е лесно да спреш рекламите на телефона ако искаш да си използваш Google Chrome.А при положение че почти всичко ти се запазва в Google не виждам смисъл да се използва друг браузър.Когато не ползваш мобилната версия на сайта,все тая дали от телефон или компютър го отваряш. Разлика няма. А да спреш рекламите през телефона е достатъчно лесно,дори за компютърен инвалид като мен.