Георги Цанков
Новодошъл
Харесах пушкалото , има ли подводни камани с него?
Да .Спусъка . Тва е най-евтината норика , с по-добрият спусък .Харесах пушкалото , има ли подводни камани с него?
Тук нещо към мен усещамА ако искаш ПП около тази цена , задай си въпроса в тема , за да ти обяснят защо не трябва да си купуваш Комета 400![]()
Нема такова нещоТук нещо към мен усещамАма нищо повече няма да казвам
![]()
Gemata лесно е като знаеш (нещо по добро) предложи нещо ?не разбирам ,,спусаци, бутала, пружини.....блабла...предложи според теб.гола вода е ! По добре дай още 100 лв и вземи нещо по - добро , може и втора ръка- чат пат излизат почти неупотребявани ( на 1-2 месеца , омръзнали на собствениците)
Да, добро е, здраво е....с една дума става!....Питането беше дали е добро и здраво , с една дума става ли?
Колега, моите уважения, но ти не разбра ли, че спусъка е последното нещо, което интересува човек който задава такива въпроси?! Спусъкът интересува такива като тебе - майстори, които са изпедепцали занаята, дето всичкото им е бир таман и само спусъкът ги дели от световната слава.Да .Спусъка .....
Е, слава Богу, поне това си разбрал.....след толкова години писане по форумите. Не се притеснявай, не си само ти - и на мен ми трябваше бая време да го разбера.....И работата е там , че докато не го изяде сам , никой не моЕ му каже какво ще му е по вкуса......
Тоше, пак уби коня с правата лопата.![]()
https://m.olx.bg/ad/prodavam-vazdushna-pushka-CID618-ID897JI.html?reason=Gemata лесно е като знаеш (нещо по добро) предложи нещо ?не разбирам ,,спусаци, бутала, пружини.....блабла...предложи според теб.
Роялът винаги е бил скъп . Около 550 лв вървеше и то когато 400 лв рядко се прехвърляха от останалите Гамо .Това Гамо не е лошо, но 400лв не струва.