Мнение за пушка за забавление

Христо.

Потребител
Здравейте ,
идва коледа и реших да си направя подарък без да знае жената :)
Спрях се на Хатсан блиц бп 7.62 или АЕА нп мах 9 или 11.4 дистанция 20-25м толкова ми е двора на вилата.
Замислям се за първата че ще ми трябва банкомат за проектили но кефа няма цена.
Приемам и други предложения.

За забавление ето тази новия HP max gen 2. Semi-auto Страшна забава пада на 20 метра яко перфорация на среднощни плъхове отмъкващи телевизора и хладилника.

Последна промяна:
В магазина на АЕА нямаше ли?
Много скъпа в Карлето...

Последна промяна:
Точно.. Това е магазина на Wolfiek, които предлагат най-различни марки..
Няма официален магазин на AEA !

Официалния сайт е:

Където са упоменати три фирми, дистрибутори за Европа.
Нормално е колегата @mobilen да си помисли, че онлайн магазина www.aeaairguns.shop на Wolfiek в Испания е на AEA , защото не предлагат най-различни марки въздушно оръжие , а единствено AEA. Ти ако си видял в някой раздел на сайта различна марка ВО може да споделиш да разгледаме.

Не е точно така :)
Wolfielk предлагат най-различни марки пушки...

Ето и официалния им сайт:

И понеже са тарикати си правят за всяка марка отделен сайт за да прилича на официален сайт на съответния производител...

В първите часове на черен петък са ми давали индивидуална оферта до 40% отстъпка а няколко часа по-късно е падала на 20%,малко странна им е политиката ,но като родните тарикати нема други...

Да защитя малко българските търговци, в България търговията не е това което е в големите държави , за да има добри цени трябва оборот а тук няма как да стане . Трябва да се радваме , че има хора решили се да правят бизнес въпреки тежките условия в нашата страна. Аз поръчвам само от търговци в РБ. Предпочитам парите да се въртят тук , някой да печели в България.

Да защитя малко българските търговци, в България търговията не е това което е в големите държави , за да има добри цени трябва оборот а тук няма как да стане . Трябва да се радваме , че има хора решили се да правят бизнес въпреки тежките условия в нашата страна. Аз поръчвам само от търговци в РБ. Предпочитам парите да се въртят тук , някой да печели в България.
Да съгласен съм с теб който е тръгнал по този път му е ясно че ще набива пари но при разлика 500лв ако за теб не са пари за мен са

Всеки има право на избор . Хобито е скъпо , но избора е наш и според джоба .
Аз си поръчах FX Leopard през Павел /всичко което съм взимал последните 3 год. е от него/ а имах и други опции за много по ниски цени от "Крале" и тн.
Изказах това мнение защото сами правим така, че всичко да ни е скъпо. Няма да влизам в повече подробности , но докато парите не се завъртят между нас в Бг. а правим оборот на чуждите търговци ще става все по лошо.

Back
Нагоре