Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забележка: This feature may not be available in some browsers.
макса в момента ми го предлага един приятел извън България на 1200лв нов и нямат по малък калибър от 9 или 11.4Не знам за БЛИЦ ,но с аеа няма да съжаляваш за малките калибри..
не мисляВ магазина на АЕА нямаше ли?
Много скъпа в Карлето...
Може ли да ми кажеш кой е магазина на AEA ?В магазина на АЕА нямаше ли?
Много скъпа в Карлето...
Здравей,мисля че колегата има предвид този в Испания https://www.aeaairguns.shop/collections/airgunsМоже ли да ми кажеш кой е магазина на AEA Здраве
Нормално е колегата @mobilen да си помисли, че онлайн магазина www.aeaairguns.shop на Wolfiek в Испания е на AEA , защото не предлагат най-различни марки въздушно оръжие , а единствено AEA. Ти ако си видял в някой раздел на сайта различна марка ВО може да споделиш да разгледаме.Точно.. Това е магазина на Wolfiek, които предлагат най-различни марки..
Няма официален магазин на AEA !
Официалния сайт е:
Където са упоменати три фирми, дистрибутори за Европа.
www.wolfiekgroup.com
Да съгласен съм с теб който е тръгнал по този път му е ясно че ще набива пари но при разлика 500лв ако за теб не са пари за мен саДа защитя малко българските търговци, в България търговията не е това което е в големите държави , за да има добри цени трябва оборот а тук няма как да стане . Трябва да се радваме , че има хора решили се да правят бизнес въпреки тежките условия в нашата страна. Аз поръчвам само от търговци в РБ. Предпочитам парите да се въртят тук , някой да печели в България.