Мишени които ни радват

njatanasow

Редовен Потребител
След това няма нужда от дискусия.
Стефко,по принцип в тази тема отдавна се поместват мишени направени не с въздушно оръжие.Колегата NikoGeko е нов и не е разбрал,че си имаме тема за стрелба с въздушно оръжие на дистанция 100+ метра.:)
 

NikoGeko

Новодошъл
Не сте ме разбрали колеги , мишената която съм качил е от пушка хатсан Ат 44 , а иначе съм медалист на на 250м с механичен прицел със 7.62
 

NikoGeko

Новодошъл
Надявам се да сте ме разбрали вече правилно ,а изстрелите за които обяснявах бяха направени след вече простреляна на 50м пушка написал съм с химикал за всеки от 3те изстрела с които прострелях пушката на 100м с 2 корекции с кликове , 4я изстрел е просто да се уверя че наистина е простреляна , който не вярва може да се срещнем и да се увери .
 

lynx

Редовен Потребител
NikoGeko, не си виновен за нищо и не е нужно да се обясняваш на никого.
Просто името на темата е подвеждащо и от нищо не става ясно, че в тази тема ще се публикуват мишени само и единствено от огнестрелни оръжия.
По принцип този форум e за въздухарки, но навремето решиха да набутат и няколко "огнестрелни теми".
В темата по-долу може да слагаш мишени за сравнения и обсъждане:
https://forum.airguns.bg/index.php?threads/МИШЕНИ-снимки-За-мунициите-и-групите.114/page-206
 

NikoGeko

Новодошъл
Ама вие пак не ме разбрахте това е мишена стреляна с въздушна пушка хатсан Ат 44 6.35 при прострелка на 100м след като вече е простреляна на 50м . Аз не съм качил мишена стреляна с огнестрелно оръжие . Обяснявах ,че съм шампион на огнестрелно оръжие , но съм решил да стрелям на далечни дистанции с въздушно за да видя какви са пределите . Пушката която съм ползвал не е ъпгрейдвана със заводските параметри е .
 

jony

Потребител
А ти колега lynx разбра ли че , освен Daystate има серийни модели от евтини пушки като Hatsan и др модели ,които също стават когато са в рьцете на добри стрелци.
 
Нагоре