Магазини за въздушно оръжие - гр. София

dremadred

Потребител
Става въпрос за Хатсан 99 САС, реших нея да си купя след много мислене, в този магазин я дават за 160 лв а навсякъде другаде цената започва от 223 лв. Метеор-а 1000 при също е на много добра цена от 150 лв, а на другите места 175 до 190лв. Даже попаднах на оферта за Хатсан 125 за 199 лв при тях. Едната от тези ще е моя па ако ще да е турско ;) Пропуснах да кажа, както се подразбра че съм в София.
 

fishermaniac

Потребител
Аз си купих моя метеор от тях преди години,но като ти е кеф си вземи от другаде,кво ще ги чакаш.Аз така ги чакам знаеш лиот кога да внесат нещо мултипъмп,но ефект нула засега.Освен след 1 месец нали ще има изложение в Пловдив,там е много вероятно да има намаление на цените.
 

lynx

Редовен Потребител
Да, цените които си посочил са много по-ниски от другите магазини.
Хатсаните даже и при официалния преставител са доста по-скъпи.
Но съм длъжен да те предупредя, че "Оръжието" имат лоша слава в нашата гилдия.
Мен лично също са ме лъгали многократно, че ще заредят дадена стока, чакал съм с месеци и накрая ядец.
Ти си реши сам дали си заслужава да ги изчакаш или ще е само загуба на време.
 

dremadred

Потребител
Ясно, на празен вир риба не ми се лови. Аз само в ВИП-а съм ходил, но там Хатсан няма, в кой друг магазин мога да ги разгледам и можете да ми препоръчате?
 

lynx

Редовен Потребител
В почти всички магазини има само по една или две пушки от марката Хатсан в наличност.
За съжаление никъде не могат да ти изкарат голяма гама и да си избереш.
Но това не е най-важното.
Според мен е най-добре първо да избереш кои модели точно те устройват като характеристики, визия и т.н.
Може да прочетеш някои интересни неща за пружинните Хатсани в тази тема:
http://forum.airguns.bg/http://forum.airguns.bg/phpBB3/viewtopic.php?t=7
А също така и да се консултираш на Л.С. с някои от по-вещите колеги, Mitaka-101, Didarai и други, които са наясно с моделите.
Пушката лесно ще я купиш, но ако не ти хареса ще я продадеш трудно и ще изубиш пари при продажбата.
Затова се опитай от първия път да купиш точно каквото ти е нужно.
Тази тема също няма да е зле да я прочетеш, ще научиш доста интересни неща:
http://forum.airguns.bg/http://forum.airguns.bg/phpBB3/viewtopic.php?t=8
Успех! ;)
 

FreeMan

Редовен Потребител
dremadred - търсиш с Гугъл, звъниш за проверка за наличност, отиваш, оглеждаш, оглеждаш пак, и пак, ако харесаш - купуваш.
Обещания за другата седмица или месец всички сме слушали и то от всякакви магазини. Или лъжат или идея си нямат (в зависимост дали са собственици или продавачи)
Успех.
 

dremadred

Потребител
lynx много ти благодаря за съветите и инфото, за лайк като мен в тази област всяка помощ високо я оценявам. Ще почета още малко и ще почна да обикалям магазините да добия лични впечатления от оръжията, все пак трябва и двамата с пушката да си паснем един на друг ;) 10х за всичко!
 

dremadred

Потребител
Днес минах през 4 магазина в София-та - Армс, Сафари, БулАрмс и оръжейния магазин в бившия младежки дом Лиляна Димитрова (незапомних името му). В Армс-а бяха много отзивчиви и да кажа спечелиха уважението ми, нямат налични много пушки но разбрани и учтиви. Запознах се май с бъдещата ми пушка ;) Както и да е, по десетобална с-ма им давам 9 комплексна оценка :) След това в Сафари - лелееееее, е нема такова животно! Питам продавача за една пушка за от ветрината и отговора беше - "Ами незнам кой модел, чакай да видим". Да уточня - имаше точно 6 въздушни пушки в целия мазин, и той незнае какво предлага, как да купя от тях? След това в Бул Армс - трагедия ви казвам! Аз влизам, гледам, разглеждам някъде към 5-6 мин. и чак тогава зад гърба ми от касата се чува - "Нещо да помагам?" Вярно, че налични пушки бяха доста, особенно на Норика доста - някъде към 10 модела + Хатсан-и и др. на добри цени, дори бих казал на доста добри, но отношение под всяка критика. След това магазина в Лиляна Димитрова - наблизо до нас е и за първи път обаче влизам - продавача беше повече от отзивчив, и както беше писано тук има пушки Славия на отлични цени, казаха ми че си имат и там стрелбище за прострелване на оптика ако си взема от тях.
 

TeXHo

Потребител
Колега, сигурен ли си за Булармс (на Красно Село)? Там норики не съм видял да има, да не говорим, че като отношение въобще не могат да се сложат в една класация с останалите?
 

Бочко

Редовен Потребител
ФТКС
TeXHo написа:
Колега, сигурен ли си за Булармс (на Красно Село)? Там норики не съм видял да има, да не говорим, че като отношение въобще не могат да се сложат в една класация с останалите?

Като гледам в кой район е обикалял колегата, то вероятно е някой от армс-овете, но не и БулАрмс
 

lynx

Редовен Потребител
Няма нищо чудно от написаното, зависи от гледната точка.
Аз мразя да ме нападнат още от влизането:
-Може ли да ви помогна?
Не! Ако ми потрябвате, аз ще ви повикам! ;) ;)
В Булармс Иво Радев си знае, че повечето клиенти си знаят какво търсят и не се натрапва.
Само ако му поискаш съвет, ще го даде и е много отзивчив, както и колегата му.
За Сафарито се учудих, защото в повечето работни дни продавача е жена ;)
А Армс-БГ до ЦУМ наистина са пичове, винаги са отзивчиви и с каквото могат ще помогнат.
Не знам как ще е за Хасаните, но Иво Радев доставя пушки на много ниски цени, даже и екзотични модели, които ги няма в другите БГ-магазини.
За Лиляната нямам добро мнение, въпреки че живея много близо до този магазин.
Заради лошото зареждане и архивните стоки не го посещавам вече.
Последния път ми пробутаха 100 годишни чашки, които са корозирали преди 20 години.
 

dremadred

Потребител
Мда, грешката е моя - става дума за РосБул Армс на Ал.Стамболийски №30Б. В Сафарито беше един мъж, имаше и жена но тя не ме "обслужи" :-[, за което може би май съжалявам. В РосБул Армс продавача даже не се отлепи от Пс-то, нали уж е консултант продавач - ами да ме консултира, не всички разбират такова оръжие, така че малко повече такт повече няма да е зле.
 

TeXHo

Потребител
В Сафари имам един мил спомен. Преди години, купувахме белезници за подарък на една приятелка. Продавачката, като разбра за какво са ни, толкова се зарадва, че едва се сдържах да и подаря и на нея едни. До ден днешен, не мога да реша да съжалявам ли, че не го направих ;)
 

BAD TORO

Модератор
ФТКС
TeXHo написа:
В Сафари имам един мил спомен. Преди години, купувахме белезници за подарък на една приятелка. Продавачката, като разбра за какво са ни, толкова се зарадва, че едва се сдържах да и подаря и на нея едни. До ден днешен, не мога да реша да съжалявам ли, че не го направих ;)

Ако го беше напраил щеше да имаш спомен , а така ............. мазол ;)
 

kamikadzzze

Потребител
Здравейте колеги,
Дали е възможно да я обновим малко тая тема.
На първа страница - ако може първия или първите няколко поста да сложим всички магазини с адреси телефони, сайт и карта, но само на тия които съществуват все още, останалите да ги махнем?
 
A

Anonymous

Гост
Big Bore нещо са изчезнали по магазините,някой виждал ли е скоро да се продават?
 

vladi_k

Потребител
Днес направих два тигела търсейки магазин "Армс- БГ" на Цар Самуил 39, София! Магазин ..., нет!!! :eek: Някой знае ли подробност или аз съм кьорав!
 

Архитекта

Редовен Потребител
ФТДМ
Колеги, някой има ли gsm-а на магазин въздушно оръжие към ВИП-комплекс София ? Сайтът им за София не работи, а стационарния номер на комплекса не отговаря ??? .
 
Нагоре