Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забележка: This feature may not be available in some browsers.
Каква точно е смазката, която сте означили така?... T-тефлон
Вероятно едната е силиконов спрей, а другата - тефлонов спрей.Каква точно е смазката, която сте означили така?
2 гр,за hp .....с каква скорост ги пуска колега? До сега не съм пробвал такъв проектил.Въпреки че,за jts само хубави неща мога да кажаТестове на 46 м с Vulcan 3 hp 6.35 цифрите са грамове. S-силикон, T-тефлон

Ми тя в къщата отзад може да е жена му на Гогата (Slavev) и да не му дава да си купи новата пушкаНе искам да изглежда като заяждане, но зад тази ограда от дъски има двор и къща. Според мен не е окей такава стрелба. Всичко се случва. Първото правило е да знаеш и да виждаш какво има зад мишената.

Това не е ,, ограда от дъски “ . Бих го нарекъл ,, дървен щит “ , който предпазва празния , необитаван двор от …. нека бъде мир ! Другия път ще изрежа ненужните неща от снимката , за да се концентрираме върху мишените .Не искам да изглежда като заяждане, но зад тази ограда от дъски има двор и къща. Според мен не е окей такава стрелба. Всичко се случва. Първото правило е да знаеш и да виждаш какво има зад мишената.
Тя не дава , а пушката се е засилила към мен . Демек бурята идва с пълна сила …Ми тя в къщата отзад може да е жена му на Гогата (Slavev) и да не му дава да си купи новата пушка![]()
Пушката за тези мишени е Крал 4,5 с 580 мм цев и хума регулатор,оптиката е Discovery /без кочета за натискане,само връткиПриятел,припомняй ни с какво стреляш,че тук има и стари хора (като мен),които забравят!Лично на мен ми е любопитно и какъв модел оптика си използвал ?
/ препоръчана и доставена от Калоян/Laferari/...бюджетен комплект както и да го погледнеш