МИШЕНИ - снимки. За мунициите и групите.

Днес докато се разхождах на язовира за гъби , че след тези дъждове има доста по дърветата - кладници и реших да пусна няколко мишени на 50 м. Пушката Artemis PR 900 W сложих една малка оптика фиксирана 4 х 20 поиграх си да я понастроя и на 50 м със скорост 261-262 м/с JSB чашки 1.03 грама, 35 джаула, се получи това. От капака на джипа , малко неудобно заради въжетата , а и вятър имаше малко. В едната са 7 изстрела в другата 5 . 20251130_130801.jpg20251130_130808.jpg20251130_151806.jpg20251130_153128.jpg20251130_153340.jpg

Не искам да изглежда като заяждане, но зад тази ограда от дъски има двор и къща. Според мен не е окей такава стрелба. Всичко се случва. Първото правило е да знаеш и да виждаш какво има зад мишената.
Ми тя в къщата отзад може да е жена му на Гогата (Slavev) и да не му дава да си купи новата пушка :lol::lol::lol:

Не искам да изглежда като заяждане, но зад тази ограда от дъски има двор и къща. Според мен не е окей такава стрелба. Всичко се случва. Първото правило е да знаеш и да виждаш какво има зад мишената.
Това не е ,, ограда от дъски “ . Бих го нарекъл ,, дървен щит “ , който предпазва празния , необитаван двор от …. нека бъде мир ! Другия път ще изрежа ненужните неща от снимката , за да се концентрираме върху мишените .

Ми тя в къщата отзад може да е жена му на Гогата (Slavev) и да не му дава да си купи новата пушка :lol::lol::lol:
Тя не дава , а пушката се е засилила към мен . Демек бурята идва с пълна сила … :))))

Приятел,припомняй ни с какво стреляш,че тук има и стари хора (като мен),които забравят!:)Лично на мен ми е любопитно и какъв модел оптика си използвал ?
Поздравления за мишените!

Последна промяна:
Приятел,припомняй ни с какво стреляш,че тук има и стари хора (като мен),които забравят!:)Лично на мен ми е любопитно и какъв модел оптика си използвал ?
Пушката за тези мишени е Крал 4,5 с 580 мм цев и хума регулатор,оптиката е Discovery /без кочета за натискане,само врътки :-[/ препоръчана и доставена от Калоян/Laferari/...бюджетен комплект както и да го погледнеш

Back
Нагоре