The PuNiShEr
Редовен Потребител
Ето колега, от Алито има такива. Лепящи са.Колега, да попитам от къде се снабдяваш с такива мишени? Това ако си си го разпечатал, може ли линк за файла или самия файл?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забележка: This feature may not be available in some browsers.
Ето колега, от Алито има такива. Лепящи са.Колега, да попитам от къде се снабдяваш с такива мишени? Това ако си си го разпечатал, може ли линк за файла или самия файл?
Абе хора.. Аз ги продавам тия пушки и не съм толкова агресивен в рекламата имНе е толкова зле де. След време ще вземеш един ФХ и ще се наредят нещата!

Ще ти кажа ... FX нали се съдиха със онзи мазник, щатския им мениджър (края на 2023та, като го хванаха, че си живее добре с фирмени пари), и се разтури FX USA. Та покрай делото им се изсветлиха разни фирмени книжа - излезна, че на Ютубърските клакьори по 6к $ на месец (на калпак) им е давано. Та така - легенда се създава, останалото времето и историята го довършват.Колко ви плащат тия от FX![]()
![]()

За съжаление чехите са големи скрънзи.. Единствено една химикалка и една шапка получих от тях и то чак след като им сложих мартенички на изложението в Нюрнберг...ПС. Ти кажи колко крони прибра да обстрелваш Румънския бряг ...![]()
Малко си я ползвал за мишена , та за това. Я моята в квартала не смее да стъпи .Такова ми е чувството за хумор. Е го, колко години станаха и тъщата не може да свикне ...

Не се бъзикай с късмета си...Я моята в квартала не смее да стъпи .