МИШЕНИ - снимки. За мунициите и групите.

Благодаря! А за такива дето са като на колегата Чоби, група от 3 по 3 примерно да си ги разпечата човек на принтер А3 формат?

Не е толкова зле де. След време ще вземеш един ФХ и ще се наредят нещата!
Абе хора.. Аз ги продавам тия пушки и не съм толкова агресивен в рекламата им :) Колко ви плащат тия от FX ??? ;)

Да не сме офтопик: Линк за мишени - формат за разпечатване на принтер, но няма такива които аз исках.

П.С.

Ходих със съпругата да пострелям на смрачаване преди малко:

Това е тя с хатсана.

20250927_192257.jpg

Тук аз със вулкана:

20250927_192245.jpg

Вятър съвсем слаб, не съм гледал скоростта му. На 50 метра дистанция. Мишена 7.2см.

Жената кат хвана пушка за първи път, ми скри шапката.

Тук съм аз с хатсана:
20250927_192321.jpg

Абе...турчина харесва май повече женска ръка

Последна промяна:
Аз за това търся нещо което да си принтирам сам на А3 принтер. Бюджетен вариант.

Ако потрябва на някой мишена 6 кръга за 100м, специални благодарности на колегата Христо Димитров. Все още търся 9 кръга за 100 метра като на Чоби за печат.

Attachments

Колко ви плащат тия от FX ??? ;)
Ще ти кажа ... FX нали се съдиха със онзи мазник, щатския им мениджър (края на 2023та, като го хванаха, че си живее добре с фирмени пари), и се разтури FX USA. Та покрай делото им се изсветлиха разни фирмени книжа - излезна, че на Ютубърските клакьори по 6к $ на месец (на калпак) им е давано. Та така - легенда се създава, останалото времето и историята го довършват.

ПС. Ти кажи колко крони прибра да обстрелваш Румънския бряг ... :D:D

ПС. Ти кажи колко крони прибра да обстрелваш Румънския бряг ... :D:D
За съжаление чехите са големи скрънзи.. Единствено една химикалка и една шапка получих от тях и то чак след като им сложих мартенички на изложението в Нюрнберг...

Такова ми е чувството за хумор. Е го, колко години станаха и тъщата не може да свикне ...
Малко си я ползвал за мишена , та за това. Я моята в квартала не смее да стъпи .:lol:

Колеги- участници в последното състезание,
Покажете някоя и друга мишена от надстрелването,та да можем да се полюбуваме и ние!Дето се вика,:"да оплакнем очи"!

Последна промяна:
Back
Нагоре