Licho
Редовен Потребител
Какво за теб е разстояние граничещо с фантастиката?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забележка: This feature may not be available in some browsers.
Какво за теб е разстояние граничещо с фантастиката?
Та всичките ти мишени са направо "фантастични"!Какво за теб е разстояние граничещо с фантастиката?
Аз не казвам, че нещо към мен имаш, просто искам да разбера масово хората с ВО какви растояния смятат за нормални.Крис,специално пък в теб, никога не съм се съмнявал ! Знам добре какво можеш-и ти,и пушката ти!
Както вече споменах,става въпрос за минали публикации,в един друг форум,които ми направиха впечатление не само с разстоянията ,а и с попаденията(групите на тези разстояния) и които ме накараха силно да се усъмня.Тогава си спомням,че и други колеги проявиха недоверие.Но това са стари неща и не си струва човек да се връща на тях.
Яко тренираш всеки ден, браво!Днес на 100 м. слаб вятър 2-3 м/с . Слуг HN 34 грейна , скорост 292 - 293 м/с . View attachment 127922View attachment 127923View attachment 127924View attachment 127925View attachment 127926View attachment 127927View attachment 127928View attachment 127929
Ами лятото не ходя да стрелям. Горещо , въздуха трепери през оптиката , но дойде ли есента до пролетта много често.Яко тренираш всеки ден, браво!
Твоята с алфата също ще го може!Ясно.
Тунингът явно и се е отразил добре-станала е "скалпел"!
Само десетки с нея и много да те радва!
Благодаря за поправката Павка. Със него е доста по-добре. Това е в същите условия.Рангеле,мишената е 7.2см.,не 8.
Пробвай с Вулканчо на 50м.като поутихне вятъра и всичко ще е в червената точка,най-много в първото кръгче.
Днес на 100 м. слаб вятър 2-3 м/с . Слуг HN 34 грейна , скорост 292 - 293 м/с .