МИШЕНИ - снимки. За мунициите и групите.

Какво за теб е разстояние граничещо с фантастиката?
Та всичките ти мишени са направо "фантастични"!
Казвам го с най-добри чувства и с благородна завист!

Последна промяна:
Крис,специално пък в теб, никога не съм се съмнявал ! Знам добре какво можеш-и ти,и пушката ти!
Както вече споменах,става въпрос за минали публикации,в един друг форум,които ми направиха впечатление не само с разстоянията ,а и с попаденията(групите на тези разстояния) и които ме накараха силно да се усъмня.Тогава си спомням,че и други колеги проявиха недоверие.Но това са стари неща и не си струва човек да се връща на тях.
Аз не казвам, че нещо към мен имаш, просто искам да разбера масово хората с ВО какви растояния смятат за нормални.

Предполагам,че за всеки колега е различно.Зависи и от възможностите на пушката.

100-300m за една по мощна пушка 100-150j от 5.5мм до 9мм и над това разтояние за някакви изпипани прецизни машини. И до 100м за пушлета под 80j backyard friendly дето им викат.

Ако питаш за моя да фабрична е , но лайнера е сменен с хеви 1: 16 за слугове. И целия кит тунинг. Големия трансверпорт , карбонов обтегач за лайнера също. Увеличен пленум на 114 сс.

Ясно.
Тунингът явно и се е отразил добре-станала е "скалпел"!
Само десетки с нея и много да те радва!

Последна промяна:
Да чукам на дърво,засега съм доволен от точността и!(пак да кажа,да са живи и здрави Ванката Иванов и Жоро Дилом!) На повече от 100-110м с нея не съм стрелял,но и това разстояние ми е напълно достатъчно.Не гоня екстремални дистанции над 150-200м,а пък те едва ли ще и са по силите.
Доколкото разбирам,за разлика от булпапите,при класическите пушки като нея, няма как да се увеличава задредукторният обем.Или поне е много трудно.Гледам,че при модела FX DRS са го маскирали като пълнител,изнесен малко пред спусъка.

Последна промяна:
20250927_104521.jpg

20250927_104527.jpg

50 метра , мишена 8см, вятър 16кмч променлива посока предимно от дясно на ляво от мишената, hatsan factor sniper s, 6.35. Слъгове 40 грейна на А. Динев. Не е кой знае какво, но спрямо обичайната "крива" стрелба на тази пушка е ок за мен.

Последна промяна:
Действай,Рангеле,
Само така!
Стреляй по-често,тренирай и групите постепенно ще се свият!
А за тия мишени,при тоя силен вятър, не можеш да искаш повече.

Последна промяна:
Рангеле,мишената е 7.2см.,не 8.
Пробвай с Вулканчо на 50м.като поутихне вятъра и всичко ще е в червената точка,най-много в първото кръгче.
Благодаря за поправката Павка. Със него е доста по-добре. Това е в същите условия.

Attachments

• 20250927_110633.jpg
    20250927_110633.jpg
    213.1 KB · Прегледи: 15
Back
Нагоре