МИШЕНИ - снимки. За мунициите и групите.

:broom: По-горе писах че ще съм с него.
Не зная какво ще видя през EOTECH-а на 100 метра с недокомпенсираните ми късогледство и астигматизъм, но вие двамата имате от мен по 5 изстрела с точно днешните слъгове и оборудване, в клас "водолаз", 160Bar. Ще донеса и 1 кутийка DB от H&N.
Донесете нещо за мерене на скорост.
Аз ще нося два хронографа.

Аз ще взема моя гармин и отделно ще взема още три китайски които де работят де не , особенно ако ги близне лънце стачкуват . Тях ще ги подаря на колеги , ако някой ги пожелае. Ако никой не ги пожелае ще ги сложим на 200 м. да видим кой първи ще ги уцели. Имах и още един китаец , но той вече е уцелен отдавна от мене.

Аз ще взема моя гармин и отделно ще взема още три китайски които де работят де не , особенно ако ги близне лънце стачкуват . Тях ще ги подаря на колеги , ако някой ги пожелае. Ако никой не ги пожелае ще ги сложим на 200 м. да видим кой първи ще ги уцели. Имах и още един китаец , но той вече е уцелен отдавна от мене.
Айде да е на 350м :D

Може ли актуален линк от къде си сваляте мишени във формат за разпечатване на принтер а4 и а3. Благодаря.

Заградените от теб с кръг трицифрени числа са разстоянията ,на които си стрелял,така ли? Те явно са за другата тема- стрелба на далечни дистанции,над 100 м. Изглеждат невероятни!
А на 100м са направо като картина,да им се любува човек!
Всичко това с фабричната цев на ФХ Дриймлайна ли е постигнато?

Последна промяна:
Заградените от теб с кръг трицифрени числа са разстоянията ,на които си стрелял,така ли? Те явно са за другата тема- стрелба на далечни дистанции,над 100 м. Изглеждат невероятни!
А на 100м са направо като картина,да им се любува човек!
Всичко това с фабричната цев на ФХ Дриймлайна ли е постигнато?
Това което е оградено са точките.

Да, така може...
Напоследък, в някои други форуми за възд.оръжие, се нагледах на мишени и разстояния,граничещи с фантастиката и вече не знаех какво да мисля...
Поздравления за хубавата стрелба на колегата!

Последна промяна:
Да, така може...
Напоследък, в някои други форуми за възд.оръжие, се нагледах на мишени и разстояния,граничещи с фантастиката и вече не знаех какво да мисля...
Поздравления за хубавата стрелба на колегата!
Какво за теб е разстояние граничещо с фантастиката?

Крис,специално пък в теб, никога не съм се съмнявал ! Знам добре какво можеш- и ти, и пушката ти!
Както вече споменах,става въпрос за минали публикации,в един друг форум,които ми направиха впечатление не само с разстоянията ,а и с попаденията(групите на тези разстояния) и които ме накараха силно да се усъмня.Тогава си спомням,че и други колеги проявиха недоверие.Но това са стари неща и не си струва човек да се връща на тях.

Последна промяна:
Back
Нагоре