Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забележка: This feature may not be available in some browsers.
Аз ще нося два хронографа.По-горе писах че ще съм с него.
Не зная какво ще видя през EOTECH-а на 100 метра с недокомпенсираните ми късогледство и астигматизъм, но вие двамата имате от мен по 5 изстрела с точно днешните слъгове и оборудване, в клас "водолаз", 160Bar. Ще донеса и 1 кутийка DB от H&N.
Донесете нещо за мерене на скорост.
Айде да е на 350мАз ще взема моя гармин и отделно ще взема още три китайски които де работят де не , особенно ако ги близне лънце стачкуват . Тях ще ги подаря на колеги , ако някой ги пожелае. Ако никой не ги пожелае ще ги сложим на 200 м. да видим кой първи ще ги уцели. Имах и още един китаец , но той вече е уцелен отдавна от мене.
Нямам толкова корекции на турета,но Айде,ще опитам на тази дистанция,с мислена точка на попадениеАйде да е на 350м![]()
Един No Limit и имаш корекции до 400мНямам толкова корекции на турета,но Айде,ще опитам на тази дистанция,с мислена точка на попадение![]()
Няма проблем. Може и на 700 и на 800мАз от там започвам, на 600м може да се включа![]()
![]()
Така е!Няма проблем. Може и на 700 и на 800м![]()
Заградените от теб с кръг трицифрени числа са разстоянията ,на които си стрелял,така ли? Те явно са за другата тема- стрелба на далечни дистанции,над 100 м. Изглеждат невероятни!Днес променлив вятър 3-5 м/с . FX Power pup 5.5 .View attachment 127894View attachment 127895View attachment 127896View attachment 127898
Това което е оградено са точките.Заградените от теб с кръг трицифрени числа са разстоянията ,на които си стрелял,така ли? Те явно са за другата тема- стрелба на далечни дистанции,над 100 м. Изглеждат невероятни!
А на 100м са направо като картина,да им се любува човек!
Всичко това с фабричната цев на ФХ Дриймлайна ли е постигнато?
100мА разстоянието,на което е стреляно, какво е?
Какво за теб е разстояние граничещо с фантастиката?Да, така може...
Напоследък, в някои други форуми за възд.оръжие, се нагледах на мишени и разстояния,граничещи с фантастиката и вече не знаех какво да мисля...
Поздравления за хубавата стрелба на колегата!