njatanasow
Редовен Потребител
Беше 13,5 преди.Скоро не съм мерил.На колко джаула е настроена LGM-2?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забележка: This feature may not be available in some browsers.
Беше 13,5 преди.Скоро не съм мерил.На колко джаула е настроена LGM-2?
Колега ми аз имам много медали и не само с ВО.Колкото до пружинките аз също стрелям с такава FWB 300uи на 25 м.групата е същата.Това ми прилича на постижение за медал!Колега njatanasow , предполагам е от упора, но как въобще не мърда пушката? Питам защото при мен каквото и да правя леко играе мерника и на 25 ми е 15-20 мм групата в най-добрия случай. По принцип на 25м стрелям с пружинна пушка и там има други променливи, но пак…

Споко,не си само ти....съм много далече от Вашите резултати...
Ако имаш възможност присъедини се, на Банево става страхотна сбирка. Мисля евентуално да се съберем отново до средата на Юли, нека видим домакините в частност Емо и Ангел кога ще са на линияThe PuNiShEr Като гледам наредените маси на снимката и локацията, близо до Бургас предполагам че ще е Бенчрест турнир. Дано се възроди тая дисциплина че заради караници във форума умря и вече 10 години рестовете седят по мазета.
Днес ми се наложи да настройвам една пушка и примерих LGM-2.На колко джаула е настроена LGM-2?

Нека колегите да си го плюят метана!Все повече започва да ми харесва да стрелям на метан.
Браво Митак!Тази сутрин.Чудесно време,вятър-2м.с.По пет изстрела в мишенка.Чашки JSB 6.35. 2,2 гр.,260-262м.с.Дистанция 52 м.Определено пушката може повече от стрелеца.