Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забележка: This feature may not be available in some browsers.

Не точно към "висок клас" ПЦП съм се насочил, а по принцип към ПЦП.PCP под 80бар. недей да държиш ако е с редуктор то тогава около редукторно налягане.Гледам насочил си се към висок клас пушки,тогава не прави компромис с качеството на работния газ,задължително през бутилка а компресора със съответните деходратори и филтри.За далечни дистанции ще ти трябва сериозна периферия...качествена оптика и монтажи,стабилна маса,рест,далекомер и овладяването на някой от добрите балистични калкулатори.Ако наистина искаш точна стрелба по хартиени и метални мишени няма нужда да залиташ по големи калибри.Прецизната стрелба с ВО не е мираж,но не е толкова лесно както по клипчетата из нета....Успех в начинанието!
П.с
А,обърках те с колега дето задава подобни въпроси,но мисля,че написаното ще е полезно и за двамата.
). Не съм я изпускал никога, но пък тя е без редуктор и е в ниските налягания - от 50-60 бара до около 80 бара работи най- добре.

Въпрпса ти явно клони към това, - Дали мога да си държа зад вратата едно заредено ПЦП? Приеми, че най-простия отговор е Да.
Дори и Хималайската сол има срок на годност. Какво се случва и дали въобще се случва нещо след изтичане на тия срокове на годност е тема на друг разговор.Някои производители си печатат доректно на цилиндъра срок на годност. Други го упоменават - примерно - 15 г, 20 г.
Бутилките също имат отбешязан срок на годност.