zack
Потребител
Привет. Решил съм да си купя някое качествено ПЦП и към момента съм се спрял на Weihrauch HW100S.
Допада ми първо, че е с дървен приклад и второ, че е качествена немска изработка. За пари около цената му това ли е най-доброто, без претенции да се засилва и т.н., или ще препоръчате нещо друго? И къде в България може да се разгледат и т.н. Ясно, че може се поръча по Интернет, но точно заради дървото предпочитам да го видя на живо. 
Ще се ползва за стрелба на различни дистанции за кеф, ако ми остане време
Друго, което ми е интересно и ако може някой да сподели е, защо колегите ги продават. Четох из форума, че има хора, които са се разделили с подобни пушки и ми е интересно, кое ги е накарало да го направят. Това може да повлияе на решението ми. Примерно нещо по-силно, или нещо по-прецизно за FT, или нещо друго
---
И да попитам. Гледам, че Daystate имат доста красиви пушки с дървени приклади? Кое е по-добро от двете?

Ще се ползва за стрелба на различни дистанции за кеф, ако ми остане време

Друго, което ми е интересно и ако може някой да сподели е, защо колегите ги продават. Четох из форума, че има хора, които са се разделили с подобни пушки и ми е интересно, кое ги е накарало да го направят. Това може да повлияе на решението ми. Примерно нещо по-силно, или нещо по-прецизно за FT, или нещо друго
---
И да попитам. Гледам, че Daystate имат доста красиви пушки с дървени приклади? Кое е по-добро от двете?
Последна промяна: