Здравейте колеги , нов съм във форума , имам Gamo Big Cat 1000 5.5 mm. от 5-6 години и съм доволен от пушката лека,точна и не ми е създавала абсолютно никакви проблеми, но нещо ме прихвана и искам да си взема по-силна пушка ,като идеята ми беше да продам моята и да добавя още някой лев и да си взема нещо за около 400лв. Набелязах едно Gamo G-Magnum IGT 1250 mach 1 5.5mm дават го 280-290 м/с и един Benjamin titan NP ,който също дават 280 м/с начална....
Като цяло имам няколко въпроса:
1.Коя от тези пушки е по-добра и защо?
2.Какви са вашите предложения за дадения бюджет?
3.Попадам на разни теми със смяна на буталата от пружинни на газови и т.н , разяснете ми малко ако може... и дали мога да направя някаква интервенция с моята пушка и да я докарам до силата на изброените ,та дори и по-голяма? Би било по-добре според мен , ако и като цена ми излезе по-евтино разбира се..
Като цяло имам няколко въпроса:
1.Коя от тези пушки е по-добра и защо?
2.Какви са вашите предложения за дадения бюджет?
3.Попадам на разни теми със смяна на буталата от пружинни на газови и т.н , разяснете ми малко ако може... и дали мога да направя някаква интервенция с моята пушка и да я докарам до силата на изброените ,та дори и по-голяма? Би било по-добре според мен , ако и като цена ми излезе по-евтино разбира се..