Избор на пцп

pupa1

Новодошъл
Здравейте нов съм във форума и бих помолил вещите в занаята да препоръчат 5,5 макс 6,35 калибър пушка гледам един модел на

KRAL ARMS PCP SHADOW CAL. 6,35MM -1249лв и дали има пушка която да няма нужда от преработка до цена 1500 лева . Благодаря предварително.​

 

Gadnqra

Редовен Потребител
Точно тези, до 1500 лв, всичките имат нужда от пипане. Крал и Хатсан също. Колега от форума, в момента продава Бигмакс и Бигхорн на много добри цени - това са топмоделите на Крал и са истински пушки. Пипането не е толкова страшно и изстисква истинския потенциал и максимум на пушката.

 

pupa1

Новодошъл
Да видях я тази обява ама колегата ми е много далече аз съм от София. Gadnqra нищо не каза за Крал шадоу как е този модел или е много нов и не се знае още.
 

Gadnqra

Редовен Потребител
Pupa1, Шадоу е нов модел, но реално само визията. Карантията на всички Кралове е една и съща. За кал. 5,5 става. За 6,35 е доста слабичък. При всички случаи ще трябва да се пипнат някои неща.
Guna, Кнайтът е хубава пушка. Назад из темата има писано какво се пипа и резултатите.
 

pupa1

Новодошъл
Благодаря за отговора вече съм собственник на Шадоу 6,35 като мине гаранцията ще звънна за доизкусуряване. Вмагазина гледах и Бигмакс но ми беше много тежка и се спрях на Шадоу
 

pupa1

Новодошъл
Здравейте някой от София със бутилка или компресорче за първоначално зареждане на един Крал че след два дена ще събера комплекта за пълнене.
 

pupa1

Новодошъл
Здравейте отново пак въпросче към колегите професионалисти за по малко лутане от моя страна да ме ориентирате със какви грамажи съчми да направя прострелването на Шадоу 6,35 заводско го дават 49j и как да стане прострелването първо на колко метра се прави.
 

pupa1

Новодошъл
Благодарско колега а за да стане по точна прострелката на колко метра да се направи
 

Mitaka588

Потребител
Точност и метри на прострелка нямат нищо общо. Аз ти дадох пример за проектили,които са добри (но не е задължително с тях да е най-точна) трябва да пробваш различни и да прецениш кои ще харесва цевта.А за метри на прострелка започни от по-малки метри да видиш как групира(например 20 30 да простреляш оптиката) винаги можеш да я вдигнеш на по голяма дистанция.Пушката ти не е лазер да уцелва на център на всякаква дистанция(имай в предвид параболата която не е малка при тези мощности и калибър) .
Нещата са доста обширни, съвета ми е да прочетеш повече форума има много информация за всичко. Малко е пръсната във всяка тема има по нещо важно което важи за всички въздушни пушки. Аз прочетох целия форум и доста неща ми се изясниха.
 

pupa1

Новодошъл
Здравейте отново след много перипетий със крал армс шадоу и 3 пъти връщане за проблеми със теч на въздух и заяждане на спусъка в рамките на месец най накрая го приеха за рекламация замяната я направих за Walther reign 5.5 60 джаула това ме посъветваха в магазина доколко е добра замяната ще кажат по зрелите в занаята.Та въпроса е със какви съчми като марка и грамаж ще се чувства пушлето добре.
 

MALIN

Потребител
Имам walther reign m2 l в 6,35 и съм доволен много от пушлето .леко , късо и горе долу мощно.
Все пак е 70 дж.даже със слъгове 40 грейна показа 76 дж.
Ако някой друг колега има такова нека сподели мнение
 
Нагоре