Избор на втора пушка

То по тази логика на 150 бара ще е оооще по добре, няма да се товарят и деформират от налягането бутилки цилиндри редуктори и още каквото има там...

1500 евро можеби е добра далавера за новия wolfek/AeA Pandora prs предлаган в 7мм. Пише че ще работи и на 500 бара.
Като гледам и бутилките му са в приклада което значи че няма да тежи от пред като досегашните въздушни пушки. И тоя калибър 7мм според мене ще е супер.
Хем ще носи голямо тегло като 7.62 хем ще е почти като 6.35мм като балистика. Най доброто от 2та калибъра а с тия 500 бара не е като да няма сила. Тия Wolfek изглеждат сериозни и не ми се вярват да се изложат с някоя смотана цев за чашки.

Attachments

• Screenshot_20260303_200614_Chrome.jpg
    Screenshot_20260303_200614_Chrome.jpg
    106.7 KB · Прегледи: 27
Последна промяна:
А защо никой не споменава Vulcan 3 HP .25 който вече влиза в бюджета и е доста надеждна пушка? И другия вариант е в .30 което би позволило да стреляш по-тежки проектили защото в .25 имаш лимит откъм дължината на проектила(а боуттейл проектилите са по-дълги от нормалните). В .25 най-дългия нормален проектил който влиза в пълнителя е 3.2гр при мен.
170-180J в .25 ще е голямо приключение и ще ти трябва доста по-голям туист за да стабилизираш дългия проектил.

Вече поръчах колега, тайпан ветеран2 тактикъл 700мм 6.35. Чакам го да дойде в БГ и ще се разходя до Русе да го взема.
Че тази пушка ще позволи ли изобщо да се вдигне силата до изискваните от теб мощности?
Пленума чета че е 75см3 което не е много... Еми пожелавам успех с тунинга

Че тази пушка ще позволи ли изобщо да се вдигне силата до изискваните от теб мощности?
Ще опитам. То и моя fx dreamline5,5 фабрично е 45j, ма сега е 90+j

Абе...и аз подцених Taipan Slash 6.35, който е с 35 кубика пленум.. Ама без кита за повишаване на мощност и то само с 550мм цев направи над 130J ;) А с кита го дават над 180J !

В .25 най-дългия нормален проектил който влиза в пълнителя е 3.2гр при мен.
Не знам колега, с какви точно пълнители е твоят Тайпан, но го дават и с 60 грейна да стреля, значи пълнителя събира и по големи от 3,2гр проектили в 6,35. Явно може и с не нормални проектили.

Не знам колега, с какви точно пълнители е твоят Тайпан, но го дават и с 60 грейна да стреля, значи пълнителя събира и по големи от 3,2гр проектили в 6,35. Явно може и с не нормални проектили.
Става въпрос за Вулкан 3. Сподели после какво е постигнато с тайпан-а и тежки проектили.

Тайпан, но го дават и с 60 грейна да стреля, значи пълнителя събира и по големи от 3,2гр п
Пълнителят на Тайпана събира 12мм,а плочката за единична стрелба 13,8мм.На Вулкана пълнителят събира 1-2 ММ по-къси проектили.IMG_20260319_125604.jpg

Back
Нагоре