Избор между Хатсан АТ44,Бам 50.51

surbino

Потребител
Здравейте колеги,реших да си взимам пцп като за начинаещ и съм се спрял на тези модели Хатсан АТ 44 еднозарядния 5.5мм,Бам 50 или 51 интересува ме коя си заслужава най-много и в бъдеще да си я тунинговам спирам се на тях защото бюджета ми е до 500 лв. за ПЦП

lynx

Редовен Потребител
http://forum.airguns.bg/index.php?threads/xs-b-51-и-струва-ли-си-в-сравнение-с-hatsan-pcp-тата.7984/#post-223951

P.S.
Съмнявам се, че ще намериш нов Бам по магазините.
Стар модел е и едва ли е останало нещо налично някъде.
Хатсана също е на изчезване, 10 зарядния се намира, но еднозарядния и той май вече се намира трудно.
Бих те посъветвал да събереш минимум 1000 лева, ако ще купуваш ПЦП.
Пушка, помпа/бутилка+зарядна, оптика....все са разходи.
Другият вариант е нещо на старо от обявите.

Последна промяна:

ivodoc

Модератор
Модераторски Екип
В последните два месеца през мен минаха 3 нови БАМ-а от магазина.
Това са последни бройки и на тях нямаше нищо, което да им е наред.
Явно са ползвани за донори за отстраняване на "гаранционни" болежки на вече продадени такива.
На кой какво не му е работило е вземано от тях за подмяна.
Само прикладите им бяха без забележки.
500 лв за Бам, дори и втора/трета ит. н. употреба, едва ли ще са достатъчни.
Тук на всички запознати е известно, че вкарването на тази пушка в пътя, (ако човек не е в състояние да се справи сам)
води до известни финансови разходи и едва ли някой би се разделил с готова направена пушка за подобна сума.

st_beer

Редовен Потребител
Аз лично би си купил Хатсан АТ 44 ако стоях пред тази дилема. Имал съм преди време такава пушка и съм с прекрасни спомени от нея. В момента пушката е все още в мой приятел и си стреля все така безупречно и безпроблемно. Всеки от форума знае какво е нужно като време и пари да се направи на един бам за да влезе в пътя и как се вкарва един хасан да стане добре. Вземай си нещо направено втора ръка и си пуцай. Бъди сигурен,че ако те повлече хобито това ще е началото и ще минеш със сигурност през други марки и пушки.
Ето я твоята обява и пушка.
http://forum.airguns.bg/index.php?threads/Продавам-АТ-44-еднозарядна-5-5.8165/

Нагоре