Здравейте, колеги. Във форума съм от 2-3 дни, но имам голяма дилема. Ще се радвам на вашите мнение и дано намеря това , което търся. В момента имам Hatsan 125 5,5. Пушката е доста мощна, но не толкова точна. Замислил съм се да си закупя нова пушка, обаче тоя път да е PCP. Та след четене из форумите, включително и тоя установявам, че към новата пушка трябва да има или помпа или бутилка със сгърстен въздух. Като видях цените на бутилките ми се зави свят малко, но и за помпите четох, че бързо се развалят. Пред голяма дилема съм честно казано. Мисля си новата пушка да е 5,5 от поне 280м/с. начална скорост. Ще се ползва предимно за спортна стрелба. Най- вече ми се иска да е точна на около 50-60м. Компромисен вариант може да е и 4,5 с оглед по -точната стрелба. Закупих си наскоро и оптика Diana 4-16x44, която е монтирана на Hatsan-а. Мисля да я ползвам на новата пушка. Знам, че ще кажете, че тая оптика не е за Hatsan-а заради отката. Да така е. Просто, когато я купих вече си мислех за нова придобивка. Та това е от мен. Моля за вашите предложения и коментари. Дори може и евентуални напътствия за хора от Варна, които се занимават с това. Все пак всяко второ мнение във форума е, че след като излезе от магазина трябва да се бутне нещо по нея
. Лек и спорен ден от мен.
Последна промяна от модератор: