wakafaka Редовен Потребител 30 Юли 2026 #461 niki 67 написа: Дефинирай евтин колега, че евтини термо прибори няма! Натиснете за да разшири... Има. Като съотношение с други като цена качество Pard въобще не са лоши.
niki 67 написа: Дефинирай евтин колега, че евтини термо прибори няма! Натиснете за да разшири... Има. Като съотношение с други като цена качество Pard въобще не са лоши.
niki 67 Редовен Потребител 30 Юли 2026 #462 wakafaka написа: Има. Като съотношение с други като цена качество Pard въобще не са лоши. Натиснете за да разшири... Значи на един не му достигат два лева, на друг двеста хиляди... За мен евтино означава 100-150€ макс. Е такива терми за толко пари няма!
wakafaka написа: Има. Като съотношение с други като цена качество Pard въобще не са лоши. Натиснете за да разшири... Значи на един не му достигат два лева, на друг двеста хиляди... За мен евтино означава 100-150€ макс. Е такива терми за толко пари няма!
wakafaka Редовен Потребител 31 Юли 2026 #463 niki 67 написа: Значи на един не му достигат два лева, на друг двеста хиляди... За мен евтино означава 100-150€ макс. Е такива терми за толко пари няма! Натиснете за да разшири... Еми ти може да искаш FX да купиш евтино за 500 евро ама технологията и труда за изработването не го позволява.
niki 67 написа: Значи на един не му достигат два лева, на друг двеста хиляди... За мен евтино означава 100-150€ макс. Е такива терми за толко пари няма! Натиснете за да разшири... Еми ти може да искаш FX да купиш евтино за 500 евро ама технологията и труда за изработването не го позволява.
niki 67 Редовен Потребител 31 Юли 2026 #464 wakafaka написа: технологията и труда за изработването не го позволява. Натиснете за да разшири... Именно колега, затова и написах да дефинира евтино, в смисъл да определи бюджет.
wakafaka написа: технологията и труда за изработването не го позволява. Натиснете за да разшири... Именно колега, затова и написах да дефинира евтино, в смисъл да определи бюджет.