Да ви са оплача, как ма ожени дядо!!!
Значи, я зор да са женя немах, ма он даваше такъв зор, що сакаше да види пра унуци... Мани че даваше зор, ми и мома ми беше избрал! Кака Райна на комшиите! Она беше народна мома... средно телосложенее около 126 кг! Не беше по мой вкус, ма я немах избор, що они направо додоа да ма заемат една вечер. Застанаа на външната вратница на кухнята и Райна вика: "Яла да та прегърна мъжо"... И я, у тоа момент са сетих, как лани Райна отвинти на дедо гумите на жигулата само с два пръста... как рони летото по два кочана кукуруз у една ръка... И как преби на леля ми магарето с един шамар! Обаче, точно у тоа момент, я разбрах че Райна прегърне ли ма, нема да има нужда от доктор за запека ми!!! Гледах само да излезна, ма она така беше завардила вратата, че комар немоеше да мине! Немах избор... Щем не щем.. шъ съ прегръщаме! Сграбчи ме она, а я ми излезнаа очите кът на стар зил фаровете баце, и разбрах че нема мръданьеее! Викам: Ша а удуша е#ал съм и мамата... Таман да а фана за гушата... и разбрах, че ръцете ми немоат да я обгърнат! Драпах баце, като мачка по стените, ма файда никаква! Райна обичаше и с..... да праиме (оф не знам от къде да почна) ... Пиеше три ракии ставаше и ма изфръгаше (буквално) на кревата и са почваше! Така са гнясаше майкооо, Че след акто (ако тва въобще е акт) я три часа са чудех таа сеги с... ли ма ... би ли ма ... не знам! Най ма бе страх, коги пие и тича да ма прегръща.. и са сещах ... Как коги одимé на рекътъ да переме килимете, оня големия, де бабичката го постилаше у спалната - персийския... го изтискваше на ръка... и почвах да рева, ама ма беше страх да кажа ... що она щеше па да ма прегръща да ма успокоява!!! Тежка сватба... Тежка съдбъ... Тежка женъ! А я 75 кила с дрейте! И те така мъкааа.
Арно мръдам още.