Варненска група - SEA WOLVES

Дон, ти ги донеси (кюфтетата и надениците) и не участвай, ние ще участваме, няма да се срамим сега. Ето един миниатюрен откъс как постъпвахме преди време... Какви времена бяха...

Attachments

Дон, ти ги донеси (кюфтетата и надениците) и не участвай, ние ще участваме, няма да се срамим сега
Щом трябва и Филе-миньон с гъби в термо сифертаси ша донеса само да се сберем ,че сезона си върви, а със стрелбъта в открития космос още сме на никъде

Последна промяна:
Мисля си, че това не е до сезон - желанието да постреляш и да се видиш с приятели не се подчинява на сезон, това е моето мнение. Ама айде днес, айде утре, днес имам работа, утре трябва да свърша това или онова... ето как минава времето. И все има нещо в това ежедневие, което ще ти убие желанието (ако то и така не е достатъчно силно), и все си казваш - а, то занапред време има. Стреляли сме и в сняг, и в дъжд (последното между другото беше много забавно, тогава бях със Суматра-та), и на топло, и на студено. Но като че ли тогава желанието беше къде-къде по-голямо. Ноооо, времето си минава и не чака никого (ба* ти с годините колко сантиментален съм станал) :pardon:...

Back
Нагоре