Варненска група - SEA WOLVES

Дискусия в 'Регионални групи' започната от MAD MAX, 6 Октомври 2008.

 1. barbaron

  barbaron Редовен Потребител

  Публикации:
  595
  от:
  Русе
  Да питаш краставичари: "на колко искате да купите краставиците" не е много добре. Мненията няма да са от сърце! Направете си добър бизнес-план и ще видите на къде отиват нещата (ако ще е бизнес). Редно е да са ясни нещата преди да "каним хората", за да няма разочаровани или превилегировани. Помислете добре за безопастността и за това, че на подобно място ще има и непълнолетни. Такса стрелци, такса зяпачи и такса хлапета е логично да бъде различна, макар, че в една дискотека всички плащат входа, макар не всички да танцуват на всяка песен. С хора се работи трудно и трябва да сте наясно, че винаги ще има недоволни и винаги ще има хора на които да се ви се иска да им вземете по-голяма такса. Пробвайте, ако бизнес - нюхът ви е добър, ще нацелите точната такса с времето.

  Адмирации за начинанието! Идеята е много добра - дано да успеете успешно да я реализирате и да се почувствате удовлетворени - както финансово, така и душевно!

  Късмет и успех от мен!
   
  Gadnqra, Ani Zlatanova and pellet like this.
 2. dberov

  dberov Редовен Потребител

  Публикации:
  2,607
  от:
  Добрич
  Няма ли възможност коридорите да са 50 метра.
  Ако може, направете го понеже тия 5 метра могат да ви удвоят посещаемостта.
  Повечето колеги си прострелват оптиките на 50 и 60 метра и не съм чул до сега някой да си прострелва на 45 метра.
  Та който и да дойде да стреля със собственото си оръжие или трябва да стреля на дотове или да разбутва оптика, която после да ходи на друго място за да я простреля пак на предишната дистанция...
  Ако прочетете назад, ще видите, че няколко човека Ви питаха това и въпросите останаха без отговор, затова пиша и аз но обяснявам защо са зададени.
   
  Gadnqra харесва това.
 3. Ani Zlatanova

  Ani Zlatanova Потребител

  Публикации:
  12
  За съжаление няма възможност за 50 м. Разбираме и искаме, но не е възможно.
   
 4. xpresident

  xpresident Редовен Потребител

  Публикации:
  821
  от:
  Варна
  Аз и на 45 бих стрелял.
   
 5. peko

  peko Редовен Потребител

  Реални 45 м от масата, биха могли да се трансформират до едни 47-48 м от ФТ зад масата. Но когато няма да има много народ там, за да е безопасно. Безопасността преди всичко!
  Позволявам си да Ви насърча да подкрепите "зимната" идея на изключително ентусиазираните Ани и съпруга и. Няма да откажат помощ и съвети, и ще имате прекрасната възможност, когато намерите час два свободни да отскочите да попуцате на закрито. За съжаление мястото позволява само толкова.
  А те, ще ви се отблагодарят по-късно и с "лятно" стрелбище с до 80 м коридори..........
   
  Последна промяна: 5 Декември 2018 в 12:56
  Djubey and Ludjev77 like this.
 6. Ani Zlatanova

  Ani Zlatanova Потребител

  Публикации:
  12
  Благодаря много Петко за хубавите и подкрепящи думи. И да наистина 45 м от маса, така че зад масата е възможно да се увели с някой друг метър.
  И както ти каза, да ще се отблагодарим с "лятно" стрелбище, но ще има дори и 150 м.;)
   
  Sen харесва това.
 7. Ani Zlatanova

  Ani Zlatanova Потребител

  Публикации:
  12
  В отговор на barbaron, абсолютно си прав. Но понеже това няма да ни е основен бизнес искаме да разберем какво са готови хората да платят за да си доставят този кеф. Все пак имаме и разходи, които трябва да покриваме.
   
 8. barbaron

  barbaron Редовен Потребител

  Публикации:
  595
  от:
  Русе
  Трудно бих помогнал с релана цена за час. Аз лично съм имал случаи, в които съм бил готов да хвърля 20 лева - само за да пусна 2-3 съчми за да си "продухам оптиката" на маса. Много зависи от екстрите с които ще се обзавежда с времето "теренчето". Не случайно го наричм така. Пуснете го "голо" и наблюдавайте. Колкото повече шукарийки има, толкова по-скъп ще е престоя. Предполагам ще зависи и от това кой, колко ще престоява и какво ще амортизира. На един рибарник се плаща на пръчка - на друг на уловена риба...а във ловното стопанство - собственика дава правото на отстрел в зависимост от цифрата.
   
  Ani Zlatanova харесва това.
 9. jako_1

  jako_1 Потребител

  Публикации:
  62
  от:
  Варна 0897835302
  Здравейте Ани и аз да внъкна малко. Не мисля че 45м са проблем, дали са 45 или 50м,Ок,прстрелка се прави на 50м дали е проблем на 45м това са 5м мисля лично ,че 5м нямат никакво значение 5+или-5 невиждам никакво значение. Факт е ,че е на закрито а това е плюс. С най големи пожелания
   
  Последна промяна: 5 Декември 2018 в 18:32
  Ani Zlatanova харесва това.
 10. 6.35

  6.35 Потребител

  Публикации:
  109
  Според мен сумата трябва да е за определено време на коридор.Примерно за един час наемаш коридора и ти се полагат 5 мишени.Не би трябвало ако стреляме аз и сина ми примерно да го плащаме двойно.
   
  Sen and Ani Zlatanova like this.

Сподели Тази Страница

Софтуер за Интернет Доставчици и Кабелни Оператори | Мартеници Галена