Варненска група - SEA WOLVES

barbaron

Редовен Потребител
Да питаш краставичари: "на колко искате да купите краставиците" не е много добре. Мненията няма да са от сърце! Направете си добър бизнес-план и ще видите на къде отиват нещата (ако ще е бизнес). Редно е да са ясни нещата преди да "каним хората", за да няма разочаровани или превилегировани. Помислете добре за безопастността и за това, че на подобно място ще има и непълнолетни. Такса стрелци, такса зяпачи и такса хлапета е логично да бъде различна, макар, че в една дискотека всички плащат входа, макар не всички да танцуват на всяка песен. С хора се работи трудно и трябва да сте наясно, че винаги ще има недоволни и винаги ще има хора на които да се ви се иска да им вземете по-голяма такса. Пробвайте, ако бизнес - нюхът ви е добър, ще нацелите точната такса с времето.

Адмирации за начинанието! Идеята е много добра - дано да успеете успешно да я реализирате и да се почувствате удовлетворени - както финансово, така и душевно!

Късмет и успех от мен!
 

dberov

Редовен Потребител
ще има 5 коридора с мишени на 10, 15, 25 и 45 метра.
Няма ли възможност коридорите да са 50 метра.
Ако може, направете го понеже тия 5 метра могат да ви удвоят посещаемостта.
Повечето колеги си прострелват оптиките на 50 и 60 метра и не съм чул до сега някой да си прострелва на 45 метра.
Та който и да дойде да стреля със собственото си оръжие или трябва да стреля на дотове или да разбутва оптика, която после да ходи на друго място за да я простреля пак на предишната дистанция...
Ако прочетете назад, ще видите, че няколко човека Ви питаха това и въпросите останаха без отговор, затова пиша и аз но обяснявам защо са зададени.
 

peko

Редовен Потребител
ФТКС
Реални 45 м от масата, биха могли да се трансформират до едни 47-48 м от ФТ зад масата. Но когато няма да има много народ там, за да е безопасно. Безопасността преди всичко!
Позволявам си да Ви насърча да подкрепите "зимната" идея на изключително ентусиазираните Ани и съпруга и. Няма да откажат помощ и съвети, и ще имате прекрасната възможност, когато намерите час два свободни да отскочите да попуцате на закрито. За съжаление мястото позволява само толкова.
А те, ще ви се отблагодарят по-късно и с "лятно" стрелбище с до 80 м коридори..........
 
Последна промяна:

Ani Zlatanova

Потребител
Благодаря много Петко за хубавите и подкрепящи думи. И да наистина 45 м от маса, така че зад масата е възможно да се увели с някой друг метър.
И както ти каза, да ще се отблагодарим с "лятно" стрелбище, но ще има дори и 150 м.;)
 
  • Харесвам
Reactions: Sen

Ani Zlatanova

Потребител
В отговор на barbaron, абсолютно си прав. Но понеже това няма да ни е основен бизнес искаме да разберем какво са готови хората да платят за да си доставят този кеф. Все пак имаме и разходи, които трябва да покриваме.
 

barbaron

Редовен Потребител
Трудно бих помогнал с релана цена за час. Аз лично съм имал случаи, в които съм бил готов да хвърля 20 лева - само за да пусна 2-3 съчми за да си "продухам оптиката" на маса. Много зависи от екстрите с които ще се обзавежда с времето "теренчето". Не случайно го наричм така. Пуснете го "голо" и наблюдавайте. Колкото повече шукарийки има, толкова по-скъп ще е престоя. Предполагам ще зависи и от това кой, колко ще престоява и какво ще амортизира. На един рибарник се плаща на пръчка - на друг на уловена риба...а във ловното стопанство - собственика дава правото на отстрел в зависимост от цифрата.
 

jako_1

Редовен Потребител
Здравейте Ани и аз да внъкна малко. Не мисля че 45м са проблем, дали са 45 или 50м,Ок,прстрелка се прави на 50м дали е проблем на 45м това са 5м мисля лично ,че 5м нямат никакво значение 5+или-5 невиждам никакво значение. Факт е ,че е на закрито а това е плюс. С най големи пожелания
 
Последна промяна:
6

6.35

Гост
Според мен сумата трябва да е за определено време на коридор.Примерно за един час наемаш коридора и ти се полагат 5 мишени.Не би трябвало ако стреляме аз и сина ми примерно да го плащаме двойно.
 

Ani Zlatanova

Потребител
Здравейте на всички! Ето, че вече е факт. Готови сме и в неделя отваря врати стрелбището ни AIR GUN SPORT VARNA.
Намираме се в Гранд Мол на паркинга на етаж -2 (минус две). Следвайте табелите и ще ни намерите. Неделя (23.12.201:cool: - 10 ч. ОТВАРЯМЕ.
Телефон за връзка 0878 959 886.

AirGunSportVarna.jpg Елате да се забавляваме заедно с общото ни хоби.
 

barbaron

Редовен Потребител
Поздравления и дано всичко да е според разчета. Пожелавам мнооооого здраве и късмет
 
Последна промяна:

MAD MAX

Модератор
Модераторски Екип
Здравейте! С до каква мощност и калибър може да се стреля? Как е обезопасено? И какви са мишените?
 

Ani Zlatanova

Потребител
Здравейте, да може с лична пушка, като трябва да е до 24 джаула. Калибъра няма значение.
Обезопасено е според правилата. А мишените - елате да видите! ;)
 
6

6.35

Гост
Ами то Хатсани до 24 джаула няма.Значи с моята пружинка не може.За 45 метра трябва силна пружинка.
 
Нагоре