ВСИЧКО ЗА БЕНЧРЕСТА - стойки, маси, мишени, правила и др. свързано с темата.

Sen

Редовен Потребител
Какво е това "нещо" маса за пикник, или маса за бири? Маса за стрелба,/няма значение с каква пушка стреляш, с четири крака,просто... Всеки удар на сърцето и ще си в осмицата. Разбирам че това е бюджетна маса, но от тая маса мога да целя нещо друго,в никакъв случай бенч мишени.
За бири :) Благодаря за любезното мнение и насоките :) Отивам за няколко осмици кенчета и... наздраве от масата за бири, колега Анибис :cheers:
 

bleu81

Редовен Потребител
Може и да греша но маса с четири крака стои стабилно само на равна основа.
Основното предимство на трите крака е точно това, че можеш да я сложиш и в изорана нива и ще стои без да се клати.
Предвид че тая маса е правена за стрелба на такива терени мисля че трите крака не са случайни.
В подкрепа на казаното си спомнете традиционното трикрако столче от недалечното минало. Не че са нямали мат'рял за четвърти крак, явно на неравен глинен под три крака работят по добре.
 

Gadnqra

Редовен Потребител
Моята си е с 4 крака и в нива, пресечен терен и неравни места винаги са си намирали място краката и си застава стабилно. С 3 крака също е стабилна и добра масата, стига краката да са здраво хванати и да не се клатят.
 
  • Харесвам
Reactions: Sen

anibis

Редовен Потребител
Ники погледнете световните първенства по БР там вижда те ли маса с 4-ри крака? Никога няма и да видите,най стабилна масата е с три крака. Не говоря маса за кючеци:D говоря маса за БР! Нека бат Ники-Атанасов да каже той,коя маса е по стабилна с три крака или с четири?

За бири :) Благодаря за любезното мнение и насоките :) Отивам за няколко осмици кенчета и... наздраве от масата за бири, колега Анибис
Пий една бира и от мен!;)
Да питам аз кой универсал хваща по-добре, с три челюсти или с четири?:)
 
Последна промяна:

оги-пз

Редовен Потребител
Последната ми маса беше с 4 крака и беше най-стабилната от всички, които съм виждал и докосвал.
Не помня кой от форума я купи, може да потвърди това. Единствения и недостатък беше, че и трябва по-голям багажник.
 

vedra

Редовен Потребител
Здравейте
Какво ще кажете за тази маса. Лека е и в същото време стабилна(17 кг); плотът е 43Х83 см (супер лек); височината се регулира от 45 до 160 см (става за легнал, седнал и прав); триногата позволява позициониране на всякакъв терен и под всякакъв ъгъл + забиване на острите крака в почвата за допълнително укрепване. Захващането на плота към триногата е много стабилно.
Аз виждам като евентуален проблем че плотът е пластмасов и може евентуално да се гъне ако не е от достатъчно твърда пластмаса. Това има решение с добавянето една метална рамка под него, която ще го държи изправен.
Смятате ли че на такъв размер върху такъв плот ще може да се събере Суматрата с възглавничка под полуложата и да остане място за подпиране на лакътя ми? Баш сега Суматрата не е при мен и не мога да си дам реално сметка. Нещо ме подпира да си взема една такава???
Trinoga_masa_Banch_rest_MTM HLST-1200x1200.jpg
 
Нагоре