petkof
Редовен Потребител
Бях малко дете, когато баба ми обясняваше защо има празници по "нов и стар стил". Разбира се говореше за Юлиянския и Грегориянския календар. Не помня какво точно ми говори за тях,но накрая ми каза: -И да знаеш моето момче, че има Вечен календар и при него няма грешки!
След години, когато нея вече я нямаше ми попадна статия във вестник описваща български календар на хиляди години, която обаче не беше много пространствена. Тогава още нямаше интернет и не можах да намеря повече за календара. От няколко години взе да се появява информация по тази тема, която надявам се да е интересна на повече хора и да споделяме тук.
След години, когато нея вече я нямаше ми попадна статия във вестник описваща български календар на хиляди години, която обаче не беше много пространствена. Тогава още нямаше интернет и не можах да намеря повече за календара. От няколко години взе да се появява информация по тази тема, която надявам се да е интересна на повече хора и да споделяме тук.
Вечният календар на българите
[attachimg=1]. Вечният календар на българите е едно от най-големите постижения в древния свят. Той отразява много дълбоко познание. Нашата история вече не е същата, не е историята, която...
motivatori.net