Бинокли и зрителни тръби.

• Автор на темата Автор на темата Gadnqra
  • Начална Дата Начална Дата
Някой ползва ли тази камера, захваща се отзад за окуляра, има опция за запис на фото и видео с wi-fi към телефона. Поръчах я, и чакам доставката и.

Последна промяна:
Някой ползва ли тази камера, захваща се отзад за окуляра, има опция за запис на фото и видео с wi-fi към телефона. Поръчах я, и чакам доставката и.
Пиши после какви са ти впечатленията от това устройство, че ми стана интересно.

За оптика със сигурност няма да става, защото трябва да има отстояние между окото и окуляра.
За бинокъл и зрителна тръба може и да работи, но като се отчете фактът от къде се поръчва силно се съмнявам да върши някаква работа.

За оптика със сигурност няма да става, защото трябва да има отстояние между окото и окуляра.
За бинокъл и зрителна тръба може и да работи, но като се отчете фактът от къде се поръчва силно се съмнявам да върши някаква работа.
Трябва ми за телескоп, който ползвам за наблюдение и запис на попаденията. Сега, за телескопа, ползвам стойка за телефон и телефон. Обаче, докато го наглася и фокусирам, ми минава мерака.
Този дивайс от Тему, ако работи добре и прави добри записи, ще ми реши проблема.

Пиши после какви са ти впечатленията от това устройство, че ми стана интересно.
Камерата пристигна днес, в упътването пише че прави връзка с до две устрийства на Андройд, аз я пробвах с телефона си. Чрез сканиране на QR кода който идва в книжката от Гугъл плей се инсталира една програмка в телефона, правите връзка с камерата, и изображението и менюто за работа и управление излизат на телефона. Лесно се работи, аз я монтирах на далекогледа купен от Китай с параметри 20-60х80 и финна настройка на фокуса, за доста сериозни по техните стандарти цени. Изобажението което ми дава тръбата е на високо ниво, камерата дава хубав образ до колкото видях за 15 минути тази вечер. Прави снимки и видео, което командвате от телефона, обхвата на сигнала според упътването е 10-20 метра, не съм сигурен само във вградената батерия дали найстина е 1000мАч. според мен е по-малка, и на първо време ще нося една външна батерия с кабел тип С за всеки случай. Прикачвам две снимки на устройството и две снимки и едно видео направени на бързо тази вечер на възможностите на камерата. Скалите с храстите са на 800 метра от мен, храстите са около 2 метра високи, и далекогледа е най-малкото увеличение х20. Според мен, ако се добави някаква ПВЦ тръба за да се спази очното разстояние, ще може да се монтира и на оръжейна оптика. Впечатлението ми от нея е много добро, за смешните 75лв си е отлична покупка.

Attachments

• 20250728193635.jpg
    20250728193635.jpg
    459.9 KB · Прегледи: 53
  • 20250728193705.jpg
    20250728193705.jpg
    456.7 KB · Прегледи: 52
  • IMG20250728193853.jpg
    IMG20250728193853.jpg
    309.7 KB · Прегледи: 51
  • IMG20250728193904.jpg
    IMG20250728193904.jpg
    251.4 KB · Прегледи: 52
  • 20250728193651.mp4
    20250728193651.mp4
    23.3 MB
Последна промяна:
Ето по-малки разстояния за ентусиастите заснети с камерата. Прозорецът е заснет на 100 метра, а снимката на сателитната антена с висящите кабели са на 180 метра при зуум х20. Мисля че попаденията в мишените ще се виждат доста добре за 2МР китайска камера.

Attachments

• 20250729182032.jpg
    20250729182032.jpg
    210.6 KB · Прегледи: 70
  • 20250729182153.jpg
    20250729182153.jpg
    260.8 KB · Прегледи: 70
Идеално е. Много добър "бюджетен" комплект се е получил.
Сега ще може спокойно да си разглеждаш попаденията в мишената на 100+ метра.

Здравейте колеги,
След дато се убедих, че портативна видеокамера "Панасоник" с оптика х50 и още не помня колко пъти цифрово увеличение не ми върши работа на 50 метра, реших да ви питам дали това ще вижда попаденията на 50м.
Ако някой има конкретни впечатления, моля да ги сподели.

Някой във форума скоро си беше взел такава и се беше похвалил. Отзива доколкото си спомням беше доста добър.

Здравейте , да ми дадете съвет какво да си купя за да виждам ясно попаденияте в мишената докъм 300-400 м. не че стрелям на такова разтояние , но да може да го покрива ясно . До 100 м. ги виждам добре през оптиката , до 150 горе долу , от там нагоре ако уцеля светещата мишена ок , но не я ли уцеля почти нищо не виждам. Да не е много скъпа техниката докъм 150 лв. нещо такова.

Има разни в ТЕМУ айде до 200 - 220 лв да е. Че преди време тук някой колега продаваше хубава и на добра цена и докато се наканя и я купиха.

Гледах ги тази която е 30х90х90, 360 лв. Дали няма да върши същата работа.

Със Celestron няма да сбъркаш в топ са на класациите от китайските най ще се набуташ със svbony нищо че изглеждат лачени на външен вид. Гледай да е издължено тялото за хубава картина.

Celestron ultima 80

Аз имам ей такъв белия на gomu 20-60×80 за 250 кинта и съм доволен.

Последна промяна:
Здравейте , да ми дадете съвет какво да си купя за да виждам ясно попаденияте в мишената докъм 300-400 м. не че стрелям на такова разтояние , но да може да го покрива ясно . До 100 м. ги виждам добре през оптиката , до 150 горе долу , от там нагоре ако уцеля светещата мишена ок , но не я ли уцеля почти нищо не виждам. Да не е много скъпа техниката докъм 150 лв. нещо такова.
Миленски ,звънни ми след 9 часът, имам нещо в предвид.

Ако някой има конкретни впечатления, моля да ги сподели.
Ориентирай се на цена поне около 250лв. и нагоре...и ако може, си избери модел на който врътката на фокуса да е двойна, тоест да има грубо и фино регулиране, това си е много удобно.

Това заръчах аз: ЛИНК
Гледах разни ревюта и четох, повечето коментари са цена качество ок. Иначе за повече пари по-горе описаните са по-качествени. Това моето си е бюджетно отвсякъде, колкото да си гледа човек до 100тина метра дупките по мишените в светло време.

Back
Нагоре