sts1969
Редовен Потребител
Някой ползва ли тази камера, захваща се отзад за окуляра, има опция за запис на фото и видео с wi-fi към телефона. Поръчах я, и чакам доставката и.
Последна промяна:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забележка: This feature may not be available in some browsers.
Пиши после какви са ти впечатленията от това устройство, че ми стана интересно.Някой ползва ли тази камера, захваща се отзад за окуляра, има опция за запис на фото и видео с wi-fi към телефона. Поръчах я, и чакам доставката и.
Трябва ми за телескоп, който ползвам за наблюдение и запис на попаденията. Сега, за телескопа, ползвам стойка за телефон и телефон. Обаче, докато го наглася и фокусирам, ми минава мерака.За оптика със сигурност няма да става, защото трябва да има отстояние между окото и окуляра.
За бинокъл и зрителна тръба може и да работи, но като се отчете фактът от къде се поръчва силно се съмнявам да върши някаква работа.
Камерата пристигна днес, в упътването пише че прави връзка с до две устрийства на Андройд, аз я пробвах с телефона си. Чрез сканиране на QR кода който идва в книжката от Гугъл плей се инсталира една програмка в телефона, правите връзка с камерата, и изображението и менюто за работа и управление излизат на телефона. Лесно се работи, аз я монтирах на далекогледа купен от Китай с параметри 20-60х80 и финна настройка на фокуса, за доста сериозни по техните стандарти цени. Изобажението което ми дава тръбата е на високо ниво, камерата дава хубав образ до колкото видях за 15 минути тази вечер. Прави снимки и видео, което командвате от телефона, обхвата на сигнала според упътването е 10-20 метра, не съм сигурен само във вградената батерия дали найстина е 1000мАч. според мен е по-малка, и на първо време ще нося една външна батерия с кабел тип С за всеки случай. Прикачвам две снимки на устройството и две снимки и едно видео направени на бързо тази вечер на възможностите на камерата. Скалите с храстите са на 800 метра от мен, храстите са около 2 метра високи, и далекогледа е най-малкото увеличение х20. Според мен, ако се добави някаква ПВЦ тръба за да се спази очното разстояние, ще може да се монтира и на оръжейна оптика. Впечатлението ми от нея е много добро, за смешните 75лв си е отлична покупка.Пиши после какви са ти впечатленията от това устройство, че ми стана интересно.
Гледах ги тази която е 30х90х90, 360 лв. Дали няма да върши същата работа.
Миленски ,звънни ми след 9 часът, имам нещо в предвид.Здравейте , да ми дадете съвет какво да си купя за да виждам ясно попаденияте в мишената докъм 300-400 м. не че стрелям на такова разтояние , но да може да го покрива ясно . До 100 м. ги виждам добре през оптиката , до 150 горе долу , от там нагоре ако уцеля светещата мишена ок , но не я ли уцеля почти нищо не виждам. Да не е много скъпа техниката докъм 150 лв. нещо такова.
Ориентирай се на цена поне около 250лв. и нагоре...и ако може, си избери модел на който врътката на фокуса да е двойна, тоест да има грубо и фино регулиране, това си е много удобно.Ако някой има конкретни впечатления, моля да ги сподели.
До 100 се виждат и през оптиката и то ясно.До 100 метра има много варианти, ама дупка на 400 метра вече си е изпитание...