Бензин в кръвта или всичко за хората на мотори.

• Автор на темата Автор на темата CaMyPau
  • Начална Дата Начална Дата
Супер е мотора, един приятел изкар такъв нов тази година. Изненада ме окачването, динамиката и комфорта. За парите си е супер

След като го взех му направих тунинг при един от най-добрите мото механици (прави моторите на Мартин Чой и Калин Кулев).
Препрограмиран е компютъра - сега мотора стана доста-по динамичен.
Сложена е ауспух система Dominator (оригиналната я хвърлих). Нови гардове на комилото Acerbis. Тунинг лостчета на спирачка и съединител. Ръкохватки с отопление Oxford. И т.н.

Още едно мое хоби - моторите. Имам общо 20. Разбира се, почти не карам поради липса на време и компания, но нали човешкото око е ненаситно... :) От скромните 30 кубика, до неприличните 2300. Всякакви класове и видове. Ето няколко от моторчетата ми:

IMG_9674.jpegIMG_9337.jpegIMG_7842.jpegIMG_7168.jpgIMG_7069.JPGIMG_6685.jpegIMG_6656.jpegIMG_6645.jpegIMG_6100.jpegIMG_4972.jpgIMG_0586.JPG

Да. За “съжаление” имам много хобита и във всички тях прекалявам, стигайки до крайности. Но докато ме търпят - тъй ще е! :cool:
Познато след 27 г каране на умиране удър с 160 в къшкай 2 и раждането на детето съм се спрял за момента сега други неща и пак е колкото повече толкова повече

• Харесвам
Reactions: AJC
Ето го и моя от днес... Почти готов за вземане:
IMG_6259.JPG

И тук вече пред магазина:
IMG_6261.JPG

Както не се бях качвал на мотор от повече от 10 години малко си беше зор, но мисля, че ще се сработим :)

Готино ендуро.
Личи си "ръката" на КТМ.
Честито и безаварийно.

Честито и много безаварийни километри. Ще се радвам, ако има ревю. Вгледал съм се в “голямото” му братче. Успех!

Back
Нагоре