Бедствия и аварии

• Автор на темата Автор на темата Niki
  • Начална Дата Начална Дата
Телефона е Самсунг Галакси A 56 5G,купен юли месец. За мен дефекта е в батерията, защото на зарядното му няма нищо. Все още тел. е някъде в Европейска лаборатория, за да установят причината
Проблема е в Самсунг. Тези почнаха да бълват все по-нискокачествена продукция. Като гледам руснаците как реват от телевизорите им ми става лошо, че и аз имам един. Матрици масово се скапват, чак вече ги каталогизират по серии. В коя серия издъхват матрици, къде подсветки. То май Китайските вече са по-читави.

Имам човек в чистотата,снощи ми каза че излизат в 4.00ч да хвърлят сол,ясно че колите са малко,пък и не спира да вали....
Лошото е, че аз коли на чистотата не виждам. Или както казва един мургав сънародник" виждал съм, но няма"

Тая сутрин до с.Телиш е загинал при катастрофа бившият кмет на Ч.бряг.На съседни улици живеехме,с брат му сме набори,много свестни момче беше.Участъка му казват ,,Хумата,, още преди 89г имаше тежки катастрофи.
Лек път Цецко!

При Самсунг разликата между бюджетните телефони и скъпите е фрапантна. Батерията би трябвало да има защита от всичко което може да предизвика запалване свързано с тока.
1 - има електроника в телефона която дава сигнал към зарядното и тогава се сменя и се подава по-голям ток(който пак се регулира спрямо температурата).
2 - в всяка батерия има друга електроника която контролира батерията от прекалено разреждане, презареждане, късо съединение и висока температура.
Така че това не би трябвало да се случва. За мен някъде вътре е имало фабричен дефект. Виждам съм много деформирани батерий в "сгънати" телефони в различни марки скъпи телефони без да се палят.

Back
Нагоре