Бедствия и аварии

• Автор на темата Автор на темата Niki
  • Начална Дата Начална Дата
В Перник така го бяха изпускали през лятото преди години, после нямаше дъждове и имахме няколко незабравими месеца режим на водата между 2019 и 2020.
Иначе наскоро научих, че постепенно язовирите се запълват от наносите на реките, които ги пълнят. Дано в някои случаи да са ги изпразнили за да ги изгребат ....

Черноморието май е под вода?Без тайфуни и цунамита,по двете магистрали след като заваля,коли катастрофират след аквапланинг???,отделно продължават ремонти на някой участъци,вчера видях на Хемус един багер и един напет багерист да се почесва..

,отделно продължават ремонти на някой участъци,вчера видях на Хемус един багер и един напет багерист да се почесва..
Есенните дъждове пак ни изненадаха....стой та гледай каква изненада ще е зимните снегове

Последна промяна:
То валя навсякъде, като в някакъм библейски потоп. При нас спря тази сутрин от няколко дни.

Не коментирайте тук политиката,че току виж са изтрили "бедствия и аварии".По новите колеги може и да не помнят,но така изтриха "приказки и простотии в хайд парк" заради коментари за ваксината за Ковид.Дори заличиха някои колеги от форума.Да не си мислите че цензура има само някъде на друго място.

В Казанлък беше доста дни така. Днес е топло и няма вятър . Приятно време.

Ники, не е само до зарядно. При мен тел. на 3 месеца гръмна през нощта. А зарядното си е ОК. Нищо му няма. Голям шок беше. Звук като от бенгалски огън, огън и черен задушлив пушек, който напълни спалнята за минутка..... Наистина можеше да стане страшно и да чуете по ТВ..... Бог ни опази !

Attachments

• Screenshot_20251203-103051_Viber.jpg
    Screenshot_20251203-103051_Viber.jpg
    77.9 KB · Прегледи: 51
@rifle - каква марка и модел е този тел.? Каква беше причината за пожара? Дефектна батерия или друго?

Чак бедствие не, ама авария стана при мен и ми изкара акъла вчера ;-)

Както си седя в магазина и чувам едно яко пращене и скърцане.. Докато разбера какво става целия под се надигна.

IMG_5711.jpeg

Нямам снимка от моментното състояние, но почти всички плочки да разлепени и повдигнати :-(

Така, че тези дни ще ми е трудно да изпълнявам поръчки :-(

Както си седя в магазина и чувам едно яко пращене и скърцане.. Докато разбера какво става целия под се надигна.

View attachment 130678

Нямам снимка от моментното състояние, но почти всички плочки да разлепени и повдигнати :-(

Така, че тези дни ще ми е трудно да изпълнявам поръчки :-(
Тази ситуация съм я виждал, но при плочки редени без фуга.
А тук има фуга - около 3мм вероятно.
Малко вероятно е и слягане на сградата и плочата. Сградата е строена 50-те години на миналия век.

@shaman - от какво се навдигнаха така, земетресение?

View attachment 130678

Нищо ново под слънцето обикновено по скоро така става когато в района има ново строителство в момента или в близко минало време ,докато при земетресение повечето поразии са по стени и тавани и последно по пода

Back
Нагоре