Frankeiy
Потребител
Така.Юни месец догодина големия става на 6,а все повече проявява интерес към моите играчки.Почти зарежда китаиката,вече знае мушка/мерник/мишена и как да се прицелва.Естествено вече е възпитан дори и да не поглежда касата без мое присъствие.
Та да си доидеме на думата-дали е готов за нещо почти негово или съм прекаленно пристрастен.Негово разбира се под мои контрол.
Тъй като аз съм си пружинкаджия докраи няма да може да се възползвам от наличния арсенал и явно ще се разраства.Та колебая се между :
1 qb78-со2 играчка ама нема намиране.
2 некое со2 кросманче
3 китаичето cr600w,ама наи си ме блазни
4cz200 и да си реша разходите за 10 години напред,но пък нямам капка време за обскужване,разходки за пълнене на бутилки и прочие.
Даваите акъл ,че юни идва.
П.с. според жената е твърде рано.Моля кажете откровенно дали пък не съм аз в заблуда.
Благодаря.
Та да си доидеме на думата-дали е готов за нещо почти негово или съм прекаленно пристрастен.Негово разбира се под мои контрол.
Тъй като аз съм си пружинкаджия докраи няма да може да се възползвам от наличния арсенал и явно ще се разраства.Та колебая се между :
1 qb78-со2 играчка ама нема намиране.
2 некое со2 кросманче
3 китаичето cr600w,ама наи си ме блазни
4cz200 и да си реша разходите за 10 години напред,но пък нямам капка време за обскужване,разходки за пълнене на бутилки и прочие.
Даваите акъл ,че юни идва.
П.с. според жената е твърде рано.Моля кажете откровенно дали пък не съм аз в заблуда.
Благодаря.